A fost prins ucigasul polististului din Timis. Ce se intampla cu el acum VIDEO

Publicat: 04 Jun. 2019, 12:05 VIDEO

In aceasta dimineata politistii au reusit sa-l captureze pe Marcel Ionel Lepa, asasinul politistului din Timis.

A fost prins ucigasul polististului din Timis. Marcel Ionel Lepa este cel care a impuscat mortal un politist din Timis, in timpul unei misiuni. Politistul Cristian Amariei, in varsta de 43 de ani, a murit dupa ce a fost impuscat in zona pieptului si a gatului.

Lepa a fost capturat intr-o locuinta care se afla la 7 kilometri de Timis. In acest moment se afla la Spitalul Municipal din Timisoara, fiindca urmeaza sa fie supus unei operatii.

A fost prins ucigasul polististului din Timis

A fost prins ucigasul polististului din Timis

Aceasta a fost ranit de glontele trase de politisti, avand trei plagi prin impuscare, la torace, umar si cot. Atunci cand a fost capturat asupra sa avea o borseta in care se afla pistolul cu care l-a ucis pe Cristian Amariei, plus inca sase gloante.

Ucigasul nu a opus rezistenta, insa surse apropiate anchetei au spus ca atunci cand trupele speciale l-au incoltit acesta a urinat pe el, fiindca nu se astepta sa fie gasit.

„In urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţişti, bărbatul care l-a ucis pe poliţistul din judeţul Timis a fost depistat, în această dimineaţă, pe raza localităţii Remetea Mare, din judeţul Timiş.

Acesta prezintă plăgi prin împuşcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenţia ambulanţei. La momentul localizării şi prinderii acestuia, poliţiştii nu au făcut uz de armamentul din dotare.

În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş efectuează cercetări” au spus transmit reprezentantii IPJ Timis, potrivit Adevarul.

Publicat: 04 Jun. 2019, 12:05 VIDEO
Pe aceeași temă