Raluca Badulescu, omagiu emotionant adus lui Razvan Ciobanu

Publicat: 04 Jun. 2019, 09:54 Vedete

Vedeta a tinut sa-i aduca un omagiu lui Razvan Ciobanu, care de mai bine de o luna a plecat dintre noi.

Raluca Badulescu, omagiu emotionant adus lui Razvan Ciobanu. Jurata de la „Bravo, ai stil” a tinut sa faca un gest frumos in memoria prietenului ei care a decedat pe 19 aprilie 2019.

In acest sens, Raluca Badulescu s-a pozat cu una dintre pisicile lui Razvan Ciobanu, din rasa Sfinx, la care creatorul de moda tinea foarte mult, fiind un impatimit al acestei rase.

Raluca Badulescu, omagiu emotionant adus lui Razvan Ciobanu

Raluca Badulescu, omagiu emotionant adus lui Razvan Ciobanu

„Mâţa este puiul pisicii lui Răzvan Ciobanu şi îi aparţine lui Dragoş Constantin” a scris Raluca Badulescu in descrierea pozei de pe Instagram, care a adunat rapid multe aprecieri.

Pe 1 iunie a fost organizat parastasul de 40 de zile al lui Razvan Ciobanu, la care au participat membrii familiei dar si prietenii apropiati. Printre acestia, la slujba s-a aflat si Laura Vicol, una dintre cele mai apropiate prietene ale designerului.

„Mă bucur că au fost oameni dragi lui aici, au venit din toată inima cu flori, nu să îi aducă un ultim omagiu pentru că eu cred că Răzvan este încă aici cu noi. Este dureros tot. Este de neacceptat că cineva poate să plece atât de tânar dintre noi.

Dumnezeu ştie ce face şi noi nu putem să judecăm faptele lui. Vom mânca mâncarea lui preferată la unul dintre restaurantele lui preferate. Răzvan este acum tot timpul cu noi” a spus aceasta, potrivit Libertatea.

Publicat: 04 Jun. 2019, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă