Fiul si-a violat propria mama, dupa ce a batut-o zdravan. De ce a profitat de femeie? Scuza e SOCANTA!

Publicat: 03 Jun. 2019, 18:36 Life
Fiul si-a violat propria mama, dupa ce a batut-o zdravan. De ce a profitat de femeie? Scuza e SOCANTA!

O femeie in varsta de 50 de ani din Africa de Sud le-a spus politistilor ca a fost violata. Oamenii legii au inlemnit cand au aflat cine este agresorul.

Fiul si-a violat propria mama, dupa ce a batut-o zdravan. Politia a fost socata sa afle detalii despre acest caz. Se pare ca, in seara incidentului, femeia in varsta de 50 de ani se intorcea de la bar. Fusese la bauta cu niste prieteni si se intorcea singura, acasa, pe drum.

La un moment dat, a auzit cum cineva se furiseaza in spatele ei. Femeia a fost lovita cu bestialitate de propriul ei fiu, informeaza mirror.co.uk. Incidentul a avut loc in satul Mboya, Cape, Africa de Sud. Dupa ce a lovit-o, fiul si-a tarat mama de pe marginea drumului. A bagat-o intr-un loc intunecat si a violat-o cu bestialitate.

Fiul si-a violat propria mama

Fiul si-a violat propria mama, dupa ce a batut-o zdravan. De ce a profitat de femeie Scuza e SOCANTA!

„Femeia se ducea spre casa. Victima a auzit pasi in urma ei. A continuat sa mearga pana cand persoana din spatele ei a prins-o. A fost lovita si tarata de la marginea drumului. Apoi a fost violata de suspect. Fapta este de condamnat cum el, in loc sa isi apere mama, a ranit-o”, sustine politia locala.

Un student din Deva a chemat o prostituata. Ce i-a zis femeia dupa 30 minute de amor e… PENAL!

Femeia le-a spus politistilor ca vinovat e chiar fiul ei. Barbatul are 28 de ani si va aparea in fata judecatorilor in cateva zile. Acesta sustine ca a facut-o pentru ca simtea nevoie de intimitate fizica si ea consumase alcool.

A folosit vibratorul de 42 de ori, pe SAPTAMANA! Ce i-au descoperit medicii, la un control extrem de dureros!

Publicat: 03 Jun. 2019, 18:36 Life
Pe aceeași temă