Dependenta de vibrator! De cate ori pe saptamana foloseste tanara jucaria intima. Ce i s-a intamplat

Publicat: 30 May. 2019, 11:08 Viral

Nadia Bokody este o tanara din Australia care a facut o obsesie pentru jucariile pentru adulti.

Femeia a dezvoltat o reala dependenta pentru jucariile intime. Mai mult, a dezvaluit si cat de des le foloseste, dar si prin ce a fost nevoita sa treaca, din acest motiv.
Nadia si-a spus recent povestea si pare sa fi avut mare succes printre doamne si domnisoarele din intreaga lume. Femeile o incurajeaza sa le ofere cat mai multe detalii despre viata ei intima, dar si despre dependenta de vibrator.

Dependenta de vibrator – de cate ori il folosea

Dependenta de vibrator

Totul deoarece tanara a achizitionat un vibrator „Rampant Rabbit”. Este acelasi model care a aparut si in serialul „Totul despre sex”.  S-ar parea ca femeia din Sydney, in Australia, a inceput sa isi ofere placeri in dormitor cu ajutorul jucariilor, dupa ce a divortat de sot.

A inceput sa il foloseasca intr-un mod mult prea exagerat. Mai exact, o face de 42 de ori pe saptamana. Ceea ce inseamna ca femeia se masturbeaza de 6 ori, zilnic. Ashley Graham, poze sexy in lenjerie intima

„Am devenit intr-adevar obsedata de vibratorul meu si de placerea pe care mi-o provoaca. Am simtit-o pentru prima oara dupa luni in care am stat intr-un mariaj in care nu aveam parte de sex”, a povestit Nadia Bokody. Pentru ca a folosit atat de des jucaria sexuala, femeia a inceput sa aiba dureri foarte profunde in partile intime.

Odata cu un control de specialitate, medicul i-a interzis total Nadiei sa mai foloseasca vibratorul. S-ar parea ca nu va mai avea voie sa o faca pentru foarte mult timp. De asemenea, ea a povestit ca obisnuia sa isi ia jucaria si la locul de munca. In loc sa-si ia clasica pauza de cafea, folosea acel timp ca sa se masturbeze.

Nadia, de 34 de ani, a devenit foarte populara in special pe Instagram, acolo unde posteaza diverse imagini considerate indraznete. „Colegii mei ies sa isi fumeze tigarile sau fac drumuri pana la cafenele, doar ca sa astepte alte 10 minute. Eu le spun tuturor ca merg in pauza, dar ma masturbez”, a mai adaugat femeia.

Ce se intampla cu femeile care isi pun iaurt in zona intima

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 30 May. 2019, 11:08 Viral
Pe aceeași temă