Carmina, reprosuri lui Liviu Varciu! Fiica lui i-a dat peste nas in cel mai dureros mod pentru un parinte

Publicat: 03 Jun. 2019, 16:11 Vedete

Pentru cei care nu stiu, vedeta Antena 1 are o fiica in varsta de 17 ani impreuna cu Ami Teiceanu. Adolescenta locuieste la Arad, alaturi de mama ei.

Carmina ii face reprosuri lui Liviu Varciu. Adolescenta care a implinit 17 ani in urma cu cateva saptamani e suparata pe tatal ei. De ce? Pentru ca, practic, a lipsit-o de un tata, toata viata ei. La inceputuri, Liviu Varciu nici macar nu a vrut sa auda de fiica lui.

Ami Teiceanu a fost nevoita sa isi creasca singura fiica. Nu i-a fost greu, dar nici usor. A tinut loc de mama si de tata, o meserie extrem de grea. Cu toate ca cele doua se inteleg de minune, Carmina a simtit mereu lipsa tatalui din viata ei, dar si de la cele mai importante evenimente.

Carmina, reprosuri lui Liviu Varciu

Recent, tanara de 17 ani a publicat pe internet un mesaj usturator, la adresa tatalui ei. Liviu Varciu a cam fost umilit public de cuvintele tinerei, dar deja toata tara stie ca el nu prea a fost alaturi de fiica lui adolescenta, asa cum ar fi trebuit.

“Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and remember that it’s not my fault because you lost something so special, it’s all yours (n.r.: De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta)”, a scris Carmina pe contul ei oficial de Instagram.

EXCLUSIV. Fiica lui Liviu Varciu si Ami Teiceanu a implinit 17 ani! Carmina a fost sarbatorita de mama ei. I-a organizat o petrecere!

Carmina, incurajata de prietenii virtuali

“Rămâi puternică, minunato ???”, “Felicitări mamei tale care te-a crescut și educat singură și sunt sigură că nu a fost ușor… nopți nedormite, febră, primii dințișori, grădinița , scoala, nevoi… etc. Ai lângă tine un om minunat care s-a sacrificat pentru tine… mama ta… restul e apă de ploaie ??”, “Păcat!… Tot respectul pentru mămica ta!!! ?”, “Superbi????. Eu am crescut fără ambii asa ca te inteleg perfect. Capul sus @carminaaaat❤❤❤❤”, “Draga mea, ești minunată. Chiar dacă te-am cunoscut doar în mediul virtual, mi-am dat seama că ești deosebită. Ești inteligentă, frumoasă, talentată, bine crescută, ai un caracter deosebit, iar toate astea se datorează mamei tale. A fost lângă tine întotdeauna și ți-a oferit totul. Tot respectul pentru mama ta! Sunteți minunate amândouă. Nu uita că persoanele cu adevărat importante au fost lângă tine întotdeauna și te-au sprijinit necondiționat. Esti minunată! Te pup, Carmi!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Liviu Varciu are probleme cu fiicele sale, le tine la distanta. Surorile nu s-au mai vazut de un an

Publicat: 03 Jun. 2019, 16:11 Vedete
Pe aceeași temă