EXCLUSIV. Fiica lui Liviu Varciu si Ami Teiceanu a implinit 17 ani! Carmina a fost sarbatorita de mama ei. I-a organizat o petrecere!

Publicat: 08 May. 2019, 20:35 Vedete

Timpul trece din ce in ce mai repede si asta a constatat si Ami Teiceanu. Fiica ei a devenit o domnisoara in toata regula, aflata la un singur an de majorat!

Fiica lui Liviu Varciu a implinit 17 ani. Carmina a fost sarbatorita, cu aceasta ocazie, de mama ei, Ami Teiceanu. Fosta partenera a lui Liviu Varciu i-a organizat fiicei sale o petrecere pe cinste, sambata seara. Alaturi de colegii fiicei sale, Ami Teiceanu a pus la cale petrecerea.

Carmina a implinit 17 ani pe 8 mai 2019. Frumoasa adolescenta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu mama ei. Da, are si parti bune de la Liviu Varciu, dar pe masura ce anii inainteaza si incepe sa devina o femeie, Carmina incepe sa semene mai mult cu mama ei.

Fiica lui Liviu Varciu a implinit 17 ani

Sambata seara, pe 4 mai, Ami Teiceanu i-a facut o supersurpriza fiicei sale. I-a organizat o masa mare alaturi de cei mai buni si mai apropiati prieteni. Frumoasa Carmina a avut parte de o seara de vis si o petrecere pe cinste. Evident, cadourile nu au lipsit din peisaj.

Printre darurile pe care Carmina Varciu le-a primit de ziua ei se numara cateva bijuterii pe care si le dorea, incaltaminte in trend si cosmetice. Multe cosmetice! Dupa cum prea bine stiti, Carmina Varciu duce o viata fara lipsuri.

„Deși ziua mea este in 8 mai, am avut parte de o seara restrânsă și minunata in data de 4 (sâmbătă) alături de mama și de cei mai apropiați prieteni ai mei. Anul acesta nu am dat petrecere, doar am dat o masa între prietenii mei apropiați. Anul viitor voi da o petrecere mare in cinstea majoratului meu.

Am primit cadouri frumoase, am povestit și ne am distrat de minune. Pot spune ca in acele momente am realizat cât de norocoasa am fost și sunt cu mama care a făcut mereu tot ce a putut ca sa îmi facă pe plac. Chiar sunt binecuvântata!”, ne-a marturisit Carmina Teiceanu, in exclusivitate, pentru Ciao.ro.

Carmina Varciu a fost sarbatorita de mama ei

Mama ei, Ami Teiceanu, a muncit din greu pentru ca fiica ei sa aiba tot ce isi doreste. Si eforturile de parinte se reflecta in notele pe care Carmina le ia la scoala. Tanara invata extraordinar de bine si mama ei este mandra. In plus, Carmina Teiceanu Varciu este si o vloggerita la inceput de drum. Adolescenta are propriul ei canal de YouTube unde o puteti urmari in diferite ipostaze amuzante!

Peste doar 1 an, Carmina Varciu va implini 18 ani. Pentru ca este cea mai importanta varsta pentru un copil – devine major si are mai multe drepturi – Ami Teiceanu stie deja cum sa o sarbatoreasca! Mama Carminei planuieste din timp o superpetrecere intr-un club de fite, alaturi de familie si toti prietenii fiicei sale!

Publicat: 08 May. 2019, 20:35 Vedete
Pe aceeași temă