Adina de la Heaven este insarcinata. Vom avea o noua mamica in showbiz

Publicat: 03 iun. 2019, 15:08 Autor: Simona Vedete

Cantareata va deveni mamica pentru prima oara si este extrem de fericita, mai ales ca a aflat si sexul bebelusului.

Adina de la Heaven este insarcinata. Adina Postelnicu, care in curand va implini frumoasa varsta de 40 de ani, a anuntat ca urmeaza sa devina mama pentru prima oara.

Adina este insarcinata in sase luni, urmand sa nasca la sfarsitul lunii august. Cantareata se iubeste de cinci ani cu rapperul Glance, in varsta de 29 de ani. care la randul lui este emotionat pentru ca va deveni tata.

Adina de la Heaven este insarcinata

Adina de la Heaven este insarcinata

„În 2016, când îmi pierdusem orice speranţă că voi putea fi mamă, Carmen Harra mi-a spus că peste trei ani voi avea o fetiţă şi exact aşa se întâmplă. Trăiesc o minune, nu mă aşteptam să mai pot avea copii. Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea.

Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă” a spus Adina pentru Click!.

Artista a lasat un mesaj pe social media, anuntand faptul ca va avea o fetita si ca traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei.

„E FETIȚĂ..rezultatul dragostei noastre! Azi se împlinesc 25 de săptămâni de când trăiesc cele mai frumoase senzații pe care le poate trăi o femeie ? A venit în viața mea atunci când aproape tot universul meu se prăbușise.

Abia acum am înțeles cu adevărat ce înseamnă să treci de la agonie la extaz. Sunt absolut convinsă că TATI..acolo sus.. mi -a pus o vorba bună la Dumnezeu și mi-a trimis cel mai frumos cadou pe care aș fi putut să l primesc vreodată la împlinirea celor 40 de ani….acela de a deveni MAMA ?

Am ales această zi specială …ziua copilului…pentru a-mi împărtăși bucuria cu voi. La mulți ani tuturor copiilor. ..mici și mari ? Va iubesc!” a scris Adina pe pagina ei de Facebook.

Publicat: 03 iun. 2019, 15:08 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă