Alessandra Stoicescu, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu prezentatoarea tv

Publicat: 03 iun. 2019, 13:13 Autor: Simona Vedete

Alessandra Stoicescu este nevoita sa ia o pauza de la televiziune si inclusiv de la rolul de prezentatoare.

Alessandra Stoicescu, anunt de ultima ora. Din cauza sarcinii extrem de avansate, prezentatoarea nu mai poate continua cu filmarile, fiind nevoita sa sa se pregateasca pentru a aduce pe lume copilasul ei.

Aceasta a postat azi cateva poze pe profilul de Facebook, fiind cateva cadre din ultima editie a emisiunii transmisa de Antena 3 alaturi de ea, in care este vizibil emotionata atunci cand isi ia ramas bun de la colegi.

Alessandra Stoicescu, anunt de ultima ora

Alessandra Stoicescu, anunt de ultima ora

„De azi, o vreme, nu ne vedem la emisiune. Știți de ce și e cel mai frumos motiv. Pentru ca emoțiile m-au copleșit abia azi pot împărtăși cu voi surpriza făcuta de familia mea Antena 3.

Mulțumesc mult Mihai Gadea #AdrianUrsu
Andreea Sava Luciana Cocos. Ion Cristoiu a fost la fel de surprins ca mine! ❤️❤️#surprise #tvshow #pregnant #vacation” a scris aceasta in descrierea pozelor.

Schimbare majora la Antena 1. Cine va prezenta Observatorul orei 16:00

Nu este prima schimbare majora pentru trustul Intact, fiindca si la Antena 1 s-a produs o schimbare majora. Incepand de astazi, telespectatorii vor avea parte de o surpriza atunci cand se vor uita la Observatorul orei 16:00.

Astazi o vom putea vedea pe Ionela Lucan la pupitrul stirilor Observator, de luni pana vineri, incepand cu ora 16:00. Ionela are o experienta de 10 ani in jurnalismul de teren insa acum o vom vedea in alta postura.

„Sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să aduc în casele telespectatorilor noștri cele mai bune știri și abia aștept întâlnirea cu ei, de luni până vineri, de la ora 16.

Mă simt responsabilă pentru ora pe care ei o vor petrece în față televizoarelor, sper, cu mult drag, ca și până acum, când la Observatorul orei 16, îi aștepta colega mea, Mihaela Călin.

Îmi era dor de pupitrul știrilor, acolo unde eu mi-am început carieră de jurnalist, în urmă cu 10 ani, că prezentator al Observatorului de Cluj. Apoi am descoperit adrenalină jurnalismului de teren și am devenit corespondent pe Eveniment pentru Antena 1 București”, a spus Ionela Lucan, potrivit Antena 3.

Publicat: 03 iun. 2019, 13:13 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă