Simona Gherghe, Alessandra Stoicescu şi Gabriela Firea, virale pe internet! Imagini de colecţie cu vedetele de la Antena 1

Publicat: 21 feb. 2024, 12:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Simona Gherghe, Alessandra Stoicescu şi Gabriela Firea sunt trei femei puternice care au reuşit să îşi lase amprenta pe oriunde au trecut. Jurnalistele şi-au dorit încă din adolescenţă o carieră în lumina reflectoarelor, dar nu au bănuit ce le rezerva viitorul. Recent, în mediul online, a devenit viral un videoclip în care vedetele cântă pe o scenă. La vremea respectivă toate trei făceau parte din trustul Intact şi erau încă la începutul drumului.

Simona Gherghe a fost refuzată, când avea 21 de ani, la un casting pentru Pro TV pe motiv că nu este telegenică. Acest lucru nu a oprit-o, ba chiar a determinat-o şi mai mult să îşi urmeze visul de a deveni cunoscută. În prezent o cunoaşte o ţară întreagă datorită emisiunilor pe care le prezintă la Antena 1, însă vedeta are şi alte talente. Se pare că se descurcă foarte bine și atunci când vine vorba de cântat și a demonstrat-o alături de colege şi bunele sale prietene în urmă cu mai bine de 15 ani.

Imagini virale cu vedetele de la Antena 1

De la reporter, la prezentatoare TV, la om politic, iar, mai apoi, la Primar General al Capitalei.

În 2001, Gabriela Firea a intrat în trustul de presă Intact. A fost redactor şi prezentator al emisiunii Observator, precum şi realizator al emisiunii Săptămâna Financiară la Antena 1 şi a l emisiunii Ştirea Zilei la Antena 3. Gabriela Firea a făcut apoi un pas neaşteptat. Aceasta a intrat în politică, în PSD, în 2012.

Când Antena 1 lua naștere în anul 1993, Alessandra Stoicescu, prezentatoare Observator, era o tânără domnișoară de liceu. Însă viitorul i-a pregătit o carieră fulminantă.

„Am venit la Antena 1 pentru că ei căutau public pentru emisiune și pe vremea aceea nu aveai firme care să-ți pună la dispoziție public și am venit eu, cu trei colege de liceu, eu hotărâtă să rămân, ceea ce am și făcut! Întrucât am luat microfonul, ei aveau o emisiune cu invitat Ion Cristoiu și în public erau 20 de oameni, eu convinsă că toți erau competitorii mei, toți voiau să rămână la Antenă, și ce am mai râs, pentru că toți erau angajați, în afară de mine și de colegele mele”, își amintește Alessandra Stoicescu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 feb. 2024, 12:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă