Are 412 kilograme si nu se poate misca din patul lui! Mananca non-stop si si-a dublat greutatea in doar 3 ani! Cum arata acum?! VIDEO

Publicat: 03 iun. 2019, 09:47 Autor: D. C. Life

Este cel mai gras barbat din Anglia si nu reuseste sub nicio forma sa renunte la mancare. Medicii i-au mai dat 1 an de trait.

Are 412 kilograme si nu se poate misca din patul lui si mananca non-stop! Carl Thompson are 36 de ani si este cel mai gras barbat in viata din Anglia si medicii i-au spus in nenumarate ocazii ca daca nu slabeste va muri mai mult ca sigur fara ca ei sa-l poata ajuta cumva.

Este prea greu ca sa poata merge sau chiar sa stea in picioare. Locuieste in general singur si nu poate sa paraseasca deloc singura camera in care sta desi casa lui este mai mare de atat. Sta tot timpul in pat acoperit de o patura si cam asta face toata ziua pentru ca organele lui sunt supuse unui efort urias si doar ca sa respire.

Are 412 kilograme si nu se poate misca din patul lui

Carl este dependent de mancare si in fiecare zi mananca zeci de mii de calorii care continua sa-i alimenteze corpul urias. Chiar daca are mari probleme de respiratie, cu inima si chiar si modul in care vorbeste a fost afectat, Carl nu se poate opri din mancat.

„Sunt mandru intr-un fel ca am ajuns sa fiu cel mai gras barbat din Anglia, ca am batut acest record. Sunt in cartea Recordurilor dar nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu asta mi-am propus sa ajung, mi-ar fi placut sa dobor orice alt tip de record” a declarat Carl de pe patul lui.

Fiind atat de gras este dependent de altii pentru orice. Are nevoie de cineva care sa-i gateasca, sa-l spele si chiar sa-l duca la toaleta. Toate astea fac parte din viata lui de zi cu zi in care el nu este altceva decat prizonierul mancarii pe care o consuma neincetat.

Carl Thompson este un caz social si primeste lunar de la autoritatile engleze putin peste 700 de lire pe care ii cheltuie aproape in totalitate pe mancare. Le-a oferit livratorilor de la restaurantul lui preferat o cheie de la apartamentul lui ca sa-i poata aduce mancarea chiar la pat si sa nu fie nevoit cumva sa se ridice el la usa sa le deschida.

Carl nu a fost mereu gras si nu a avut probleme cu greutatea in copilarie. Totul a inceput dupa ce s-a mutat singur de acasa la 17 ani, atunci cand a inceput sa faca o pasiune pentru fast-food si sa nu se mai poata opri. Adevaratul soc pentru el a fost insa moartea mamei lui in 2012 atunci cand nu a putut sa lupte cu suferinta si s-a refugiat in mancare. In doar 3 ani si-a dublat greutatea care oricum il incadra in categoria de obezitate.

„Nu intelegeam ce se intampla. Eu doar mancam si cautam sa fiu fericit. Impingeam oamenii din jurul meu din ce in ce mai mult mai ales pe cei care imi spuneau ca am o problema. E evident acum ca ei si-au dat seama ca am o problema, dar eu i-am respins si acum am ajuns in situatia in care sunt” a declarat el in cadrul reportajului.

„Tot ceea ce-mi doresc este sa pot face baie singur si sa merg la toaleta fara ajutor iar al doilea obiectiv pe care mi l-am setat este sa reusesc sa ma misc prin apartament.” a povestit barbatul supraponderal unui doctor care a venit sa-l evalueze daca poate fi operat sau nu. Medicii care l-au consultat i-au spus ca in ritmul in care mananca acum, adica putin peste 10.000 de calorii pe zi, sansele ca el sa supravietuieasca mai mult de 1 an sunt aproape zero.

Publicat: 03 iun. 2019, 09:47 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă