O mai stiti pe „Veronica”? Cum arata acum la 50 de ani actrita Lulu Mihaescu care a interpretat-o pe fetita care a inspirat milioane de copilarii!

Publicat: 03 Jun. 2019, 09:01 News 3
O mai stiti pe Veronica? Cum arata acum la 50 de ani actrita Lulu Mihaescu care a interpretat-o pe fetita care a inspirat milioane de copilarii!

Cum arata astazi fetita care a facut milioane de copii sa rada cu replicile ei amuzante.

O mai stiti pe „Veronica”? Cum arata la 50 de ani actrita Lulu Mihaescu? Daca ai peste 30 de ani iti vei aduce aminte cu drag de „Veronica”, fetita cu codite care interpreta personajul pe care milioane de copii il recunosteau.

Actriţa principală, care la acea vreme avea doar 4 ani, era Luminiţa Petre, cunoscută de toată lumea drept Lulu Mihăescu. Insa timpul a facut ca „Veronica” sa nu mai faca parte din istoria Romaniei pentru ca in 1966 actrita a plecat si s-a stabilit in Canada. Lulu Mihăilescu a interpretat a dat viaţă personajului Veronica, în filmul cu acelaşi titlu, în perioada comunistă şi s-a bucurat de un real succes, întrucât pelicula a fost apreciată deopotrivă de copii şi adulţi.

Născută la Iaşi, Lulu Mihăescu are în prezent 50 de ani şi a decis să părăsească România în anul 1996. De atunci, ea locuieşte în Canada, la Vancouver, unde predă lecţii de pian şi se află alături de soţul ei şi de fiica ei, Ana, în vârstă de 26 de ani. Înainte de a pleca din ţara noastră, cea care o interpreta pe Veronica a fost clăpar în trupa Timpuri Noi.

Actrița care a jucat în ”Veronica” și ”Veronica se întoarce” a mai participat și în producțiile ”Mama”, ”Saltimbancii” și ”Un saltimbanc la Polul Nord”. Pe lângă cariera de actriță, aceasta s-a remarcat și în muzică. A cântat în trupa Timpuri Noi în anii 90, dar dorinţa de a pleca în străinătate pentru a-şi crea o nouă viaţă a fost mai puternică decât dorinţa de a continua cariera alături de colegii de trupă.

O mai stiti pe „Veronica”? Cum arata la 50 de ani actrita Lulu Mihaescu?

Astazi Lulu nu mai arata deloc asa cum o stiam si cel mai probabil oamenii n-ar recunoastea-o pe strada in Romania. Viata ei insa este una foarte buna in Canada si a spus de mai multe ori de-a lungul anilor in interviuri ca nu s-a gandit sa se mai intoarca in Romania.

Publicat: 03 Jun. 2019, 09:01 News 3
Pe aceeași temă