Secretul siluetei Monicai Davidescu. Cum se mentine slaba la 46 de ani

Publicat: 02 Jun. 2019, 16:14 Vedete

Are o varsta inaintata, dar arata ca la 30 de ani. Vedeta de 46 de ani este vegetariana si lipsa carnii o ajuta sa se mentina tanara si in forma.

Secretul siluetei Monicai Davidescu. Cum se mentine slaba la 46 de ani? A renuntat de mult la carne, are o alimentatie sanatoasa, face sport aproape in fiecare zi si se cantareste zilnic. Actrita care, in urma cu cativa ani, s-a accidentat grav la picior la Dansez pentru tine, arata la 46 ca la 20 de ani.

Pe langa stilul de viata vegetarian, Monica Davidescu merge la yoga in fiecare saptamana. Vedeta a marturisit ca se cantareste in fiecare zi pentru ca are un numar de kg pe care si l-a impus, ca limita. Vrea sa se asigure ca nu il va depasi, nici macar cu 1 kg.

Secretul siluetei Monicai Davidescu

„Fac sport, mă întrețin, merg la yoga săptămânal și mă urc pe cântar zilnic. Nu am voie să depășesc o anumită greutate pe care mi-am impus-o, mai ales că, după o anumită vârstă, încep să se depună kilogramele și e mai bine să fii atent.

Eu mă mențin de mulți ani. Înainte de a da naștere copilului, m-am menținut la 54 și 56 de kilograme, după nașterea fetiței, m-am menținut la 56-58.

Cum se mentine Monica Davidescu slaba, la 46 de ani

Am participat, dar din punctul de vedere al prezentatorului sau al juriului, pe podium nu m-a atras. Mi-a plăcut mai mult la organizare”, a spus sotia lui Aurelian Temisan, pentru libertatea.ro.

Publicat: 02 Jun. 2019, 16:14 Vedete
Pe aceeași temă