„Fructele ne ingrasa rapid, parizerul nu este o nenorocire” – Mihaela Bilic te invata cum sa mananci corect

Publicat: 02 iun. 2019, 14:01 Autor: Ioana Cioflan Retete & Diete
Fructele ne ingrasa rapid, parizerul nu este o nenorocire - Mihaela Bilic te invata cum sa mananci corect

Nutritionista a oferit cateva sfaturi, pe live video, despre o alimentatie corecta. A vorbit despre fructe si despre parizer, un mezel consumat de romani.

„Fructele ne ingrasa rapid, parizerul nu este o nenorocire”, sustine Mihaela Bilic. Nutritionista sustine ca nu trebuie sa mancam fructe des deoarece ne predispun la ingrasat. In plus, parizerul este bun DOAR daca este de calitate si in cantitati mici si rare.

„Ritmul cu 3 mese pe zi și 2 gustări este recomandat copiilor în creștere. Pentru adulți nu au fost făcute studii. Eu nu mănânc dimineața. Aștept să mi se facă foame. Foamea este o senzație neplăcută, ne face să ieșim din casă. Dacă ar fi o senzație plăcută, am sta în canapea și am muri de foame.

„Fructele ne ingrasa rapid” – Mihaela Bilic

Mihaela Bilic
Fructele ne ingrasa rapid, parizerul nu este o nenorocire – Mihaela Bilic te invata cum sa mananci corect

Poți să bei cafea pe stomacul gol. Trebuie să ne antrenăm senzația de foame. Stomacul nu secretă suc gastric dacă nu are nimic în el. Mâncatul preventiv este o invenție a medicilor nutriționiști. A mânca preventiv înainte să îți fie foame ca să nu îți fie foame.

Parizerul de calitate nu este o nenorocire. Nu există aliment care să fie o nenorocire. Doza face otrava. Stomacul nostru nu numără caloriile. În momentul în care noi îi dăm ceva foarte concentrat în calorii, pentru el e mai important volumul. Stomacul trebuie umplut cu produse cu un volum cât mai mare și o concentrație calorică mică.

Dieta lui Heidi Klum. Ce mananca manechinul zilnic de arata de milioane!

„Parizerul nu este o nenorocire” – Mihaela Bilic


Alegeți produsele care să fie bogate în apă sau aer. Cum sunt pufuleții. Ciorba este alimentul perfect. În momentul în care mănânci fructe, ți se face foame. Fructele nu se mănâncă în fiecare zi. Trebuie să înțelegem că fructele sunt un desert și rolul lor este să ne îngrașe rapid”, a marturisit nutritionistul Mihaela Bilic pentru Digi FM.

Giulia Nahmany a slabit 6 kg in 10 zile. Ce dieta a urmat vedeta

Publicat: 02 iun. 2019, 14:01 Autor: Ioana Cioflan Retete & Diete
Pe aceeași temă
×