Bianca Rus, la un pas de anorexie după ce a ”topit” 70 de kilograme! ”Acum sunt la dietă de îngrășare”

Publicat: 25 sept. 2021, 20:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Bianca Rus a „topit” aproape 70 de kilograme, iar acum nu mai vrea să audă de mâncare! Artista a povestit pentru CIAO.RO cât de greu i-a fost să slăbească și cum se întreține acum. 
Reporter: Bianca, ești la o dietă anume, ții o dietă pe care o urmezi cu strictețe?
Da! Sunt la o dietă anume, adică o dietă de îngrășare. Toată viață am ținut cure de slăbire și am ținut diete gen Dukan, ceaiuri de slăbit, medicamente de slăbit care evident au dat rezultate pentru o perioadă, după care mă îngrășăm la loc. Dar acum nu știu ce să fac să nu mai slăbesc pentru că problemele de sănătate mă fac să slăbesc de zi cu zi și nu este foarte îmbucurător pentru mine.
 
Spuneai că ai avut o anemie severă din cauza acestor diete. Mai ții minte câte diete ai încercat?
Am încercat toate-toate dietele, începând de la limonadă dimineață, supă de varză, dietă cu carne de vită, absolut tot.
Dar care au dat roade cel mai bine?
Pentru început slăbeam, dar după care mă îngrășam, nu 10 kile cât am slăbit, 20 de kilograme. Deci nu pot să recomand o dietă anume. În curând o să am o surpriză pentru cei care vor să slăbească pentru că eu am încercat un ceai foarte bun de slăbit care o să fie lansat sub brandul Bianca Rus, adică genul ceai cu Bianca, și poate o să ajute persoanele care au probleme cu greutatea
Cum reziști ispitelor atunci când ții diete? Poftești la cartofi prăjiți, la pizza, la ceva anume? Este ceva ce îți refuzi în mod constant sau ai vrea să mănânci cu ardoare?
Nu, nu mai am pofte de absolut nimic, nu mai îmi place mâncarea, sunt foarte mofturoasă. Tot ce îmi plăcea înainte, sarmale, ciorbica, deserturi, înghețată, prăjiturele, absolut tot, tot îmi plăcea. Eram o mâncăcioasă din cale afară! Și pofticioasă și amestecam mâncărurile. Acum nu. Sunt foarte selectivă, nu îmi place orice și prefer să nu mănânc, decât să mănânc ceva banal.
Adică să nu mănânci înseamnă să faci foamea sau mănânci, dar cu măsură și ce ți-a prescris medicul?
Ca să nu fiu o persoană nașpa pentru cei care mă urmăresc, nu o să zic că fac foamea, o să zic că mănânc selectiv. Dar dacă e să o luăm  după sinceritate, mai fac și foamea.
 
Cam cum arată meniul  tău acum? Ce anume servești într-o zi, să zicem?
Eu acum sunt nevoită să mănânc carne roșie,  să beau foarte multe sucuri roșii, să mănânc salate și tot ceea ce conține fier adică să mă îmi urc puțin fierul pentru că hemoglobina mea L este 7, adică foarte mică și doar prin aceste mâncăruri pot să devin din nou sănătoasă tun, cum eram înainte.
Dar nu ți-e dor de ceva anume, de o mâncărică făcută de mama ta?
Nu, nu îmi este dor de mâncare, nu vreau să mai vorbesc de mâncare. De exemplu, dacă mă duc la restaurant îmi place enorm să comand, exact cum comandam înainte. Îmi iau 10 feluri de mâncare dar nu pot să le mănânc. Iar când mă gândesc că am avut 115 kile,  mă sperie teribil și îmi refuz, adică nici nu mai am plăcerea de dinainte să mă duc la restaurante.
Și acum câte kilograme ai?
Am 52-53 de kilograme.
Și ești mulțumită sau vrei să mai slăbești?
Eu arătam bine și la 55-56 de kilograme. Nu mai vreau să slăbesc! Nu. Vreau să mă opresc aici și să mă tonific puțin la sală. Chiar am început niște exerciții medicale și am o prietenă care m-a învățat. Acum am început să fac exerciții pe care le fac fetele slabe. Înainte făceam tot felul de exerciții pentru fete mai plinuțe. E o întreagă nebunie și cu slăbitul ăsta. Nu e așa de simplu cum ziceam, gata, sunt slabă, mă comport normal!
De exemplu ai mai multe avantaje acum de când eșți slabă? Contracte mai multe, te simți mai bine în pielea ta?
Da, evident! Eu am fost dată la o parte din societate din cauza kilogramelor pentru că nu mă plăcea  absolut nimeni și nu eram o imagine tocmai ok pentru un brand de haine, pe lângă faptul că nu îmi erau bune, nici nu dădeam eu foarte bine. Am încercat cât am fost plinuță să fac reclamă la niște încălțări dar când am văzut că piciorul meu e foarte gras, mă strânge bareta, nu arată tocmai ok, am renunțat eu singură, nu a trebuit să-mi spună nimeni, oprește-te!
Publicat: 25 sept. 2021, 20:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă