Castigatorul iUmor sezonul 6 si-a donat banii! Cui a dat premiul cel mare de 20.000 de euro si de ce VIDEO

Publicat: 02 Jun. 2019, 11:58 Vedete

Sambata seara a avut loc finala emisiunii de umor de la Antena 1. Au participat 11 concurenti pe care publicul i-a trimis in finala, prin vot pe aplicatie.

Castigatorul iUmor sezonul 6 si-a donat banii. Irena Boclincă, alias Viorica Dăncilă, este marea castigatoare a sezonului. Din 11 concurenti alesi de public, doar 4 au primit voturile juratilor pentru a merge mai departe. Si Irena Boclincă a reusit sa ii invinga pe Vasi Borcan, Varză, Adi Bobo.

Castigatorul iUmor sezonul 6 si-a donat banii castigati, adica premiul cel mare de 20.000 de euro. Surpriza a fost extrem de placuta pentru toti cei prezenti. Juratii, dar si publicul, au fost luati prin surprindere de decizia ‘Vioricai Dancila’.

Castigatorul iUmor sezonul 6 si-a donat banii


Aceasta a ales sa doneze toti banii concurentului Vasi Borcan, aflat în scaun cu rotile. „Mereu am vrut să fac un act de caritate, dar n-am avut bani să fac asta. Acum e momentul”, a mărturisit Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor.

Cheloo, criza de nervi la iUmor! A spus cuvinte grele despre Delia si Bendeac VIDEO

Momentul a fost unul extrem de emotionat. Concurentul Vasi nici macar nu se astepta la un asemenea gest, la fel cum nici juratii nu stiau ce se va intampla. Irena Boclincă a fost aplaudata frenetic de publicul din sala iUmor pentru gestul ei admirabil. Felicitari!

Salariu Cheloo iUmor. Cate mii de euro incaseaza, in fiecare luna! Castiga mai mult decat Mihai Bendeac

Publicat: 02 Jun. 2019, 11:58 Vedete
Pe aceeași temă