Cheloo, criza de nervi la iUmor! A spus cuvinte grele despre Delia si Bendeac VIDEO

Publicat: 15 Apr. 2019, 14:36 News 2

Artistul s-a luat de colegii lui de la iUmor, din cauza unei ipostaze care l-a dezgustat.

Totul a inceput cand Delia s-a amzuat pe seama lui Bendeac, razand de footfetish-ul acestuia, pentru ca Mihai i-a marturisit Deliei in timp ce se aflau in culisele de la „iUmor” ca are fetis cu picioare.

„Mihai, atenție! Eu nu îmi dau acordul să publicați imagini cu talpa piciorului meu neblurată, pentru că voi fi expusă și pentru că, se pare că există această organizație de așa… și nu vreau să apar pe toate site-urile cum îl călcam pe ăsta (n.r.: Mihai Bendeac) pe față și tot felul de chestii, care sunt considerate în lumea lor… porno.

Adică, eu nu vreau să fiu, mie îmi puneți blur pe picioare, ca să fim înțeleși. Vreau să notați asta foarte clar, să fie picioarele blurate„, a spus Delia atunci cand se afla in culise, potrivit Cancan.

„Bun, hai să îți mai vând un pont, că aici avem o problemă. Există anumite doamne care, cum se zice așa, practică sexul cu geana. Iar tu clipești foarte des. Eu zic să o blurăm definitiv. Da, mă, nu știți? Există o altă organizație care preferă să i se facă un fel de m#&% cu geana”, a declarat Cheloo.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Apr. 2019, 14:36 News 2
Pe aceeași temă