Mihai Sturza a murit. Ce a patit fostul primar al Oradiei. Dumnezeu sa il ierte!

Publicat: 02 Jun. 2019, 17:18 Life
Mihai Sturza a murit. Ce a patit fostul primar al Oradiei. Dumnezeu sa il ierte!

A fost la carma Oradiei in perioada perioada 1996-2000. Unii l-au iubit, altii nu. Dar acum totul este fum dupa ce fostul primar a incetat din viata.

Mihai Sturza a murit la varsta de 69 de ani. Acesta a incetat din viata sambata, 1 iunie, chiar de Ziua Copilului. Conform ebihoreanul.ro, acesta a suferit un infarct. Se pare ca Mihai Sturza avea antecedente medicale. Nu este prima oara cand fostul primar are probleme cu inima.

Din pacate, de data aceasta medicii nu l-au putut salva. Trupul sau a fost depus la o capela din Salaj. In cateva zile va ajunge la Oradea. Inmormantarea va avea loc marti. Familia sustine ca Mihai Sturza avea probleme cu inima de cativa ani.

Mihai Sturza a murit la 69 de ani

Mihai Sturza a murit. Ce a patit fostul primar al Oradiei. Dumnezeu sa il ierte!

„Nu-mi vine să cred, ieri dimineaţă am băut cafeaua cu el, nu avea nimic, pentru ca astăzi să aflu că a murit. Am vorbit cu soţia fiului său şi Mihai era în Sălaj, în vizită, iar în jurul orei 14 i s-a făcut rău. Am înţeles că a făcut infarct”, a mărturisit Silviu Torjoc, care era unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului primar.

Mihai Sturza, un primar criticat

„Parlamentarii noştri au dat dovadă de lipsă de combativitate. Când a fost să ne ajute ne-au întors spatele”, aşa spunea Mihai Sturza BIHOREANULUI despre guvernarea 1996-2000.

„Guvernarea liberală asupra Oradiei a fost o decepţie. Primarul Mihai Sturza nu a reuşit să se impună nici măcar ca bun gospodar, darmite să facă figură de liberal. Mai mult, între primar şi colegul său de partid Florian Hârca a existat o stare de conflict aproape permanentă”, scria despre el analistul Florin Budea.

Fiica lui Laurentiu Reghecampf a MURIT. Suferea de o boala nemiloasa. Drama prin care trece familia antrenorului

Publicat: 02 Jun. 2019, 17:18 Life
Pe aceeași temă