Schimbare majora la Antena 1. Cine va prezenta Observatorul orei 16:00

Publicat: 03 Jun. 2019, 11:13 Vedete

Incepand de astazi, telespectatorii vor avea parte de o surpriza atunci cand se vor uita la Observatorul orei 16:00.

Schimbare majora la Antena 1. Astazi o vom putea vedea pe Ionela Lucan la pupitrul stirilor Observator, de luni pana vineri, incepand cu ora 16:00. Ionela are o experienta de 10 ani in jurnalismul de teren insa acum o vom vedea in alta postura.

Schimbare majora la Antena 1

Schimbare majora la Antena 1

„Sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să aduc în casele telespectatorilor noștri cele mai bune știri și abia aștept întâlnirea cu ei, de luni până vineri, de la ora 16.

Mă simt responsabilă pentru ora pe care ei o vor petrece în față televizoarelor, sper, cu mult drag, ca și până acum, când la Observatorul orei 16, îi aștepta colega mea, Mihaela Călin.

Îmi era dor de pupitrul știrilor, acolo unde eu mi-am început carieră de jurnalist, în urmă cu 10 ani, că prezentator al Observatorului de Cluj. Apoi am descoperit adrenalină jurnalismului de teren și am devenit corespondent pe Eveniment pentru Antena 1 București”, a spus Ionela Lucan, potrivit Antena 3.

Pana acum Ionela Lucan a fost reporter Observator timp de multi ani, transmitand si documentand unele dintre cele mai importante evenimente din Romania, dar si din afara tarii.

Publicat: 03 Jun. 2019, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă