Fertilizator toxic vandut pe post de pastile pentru slabit. Un barbat s-a imbogatit pe seama clientilor naivi

Publicat: 03 May. 2019, 08:20 Life

Scott Edward Cavell este cel care a pus la cale acest plan cat se poate de diabolic. Din cauza metodei gasite de el pentru a face bani, alti oameni au ajuns in stare grava la spital.

Barbatul vindea fertilizator toxic pe post de pastile pentru pierderea in greutate. Pilulele sale contineau o substanta foarte nociva, iar vanzatorul de 36 de ani nu pare sa fi tinut cont de absolut nimic.

In mod socant, tanarul originar din California, in Statele Unite ale Americii, folosea unul dintre cele mai ieftine fertilizatoare. Nu i-a pasat deloc de soarta celor carora le-a vandut pastilele. A fost insa arestat de catre politie, dupa ce s-a descoperit ce face.

Fertilizator toxic vandut in loc de pastile pentru slabit!

In urma afacerii sale cu fertilizatorul de tip „2,4-Dinitrophenol”, toxic consumului uman, el a strans nu mai putin de 763 de mii de dolari. S-ar parea ca umplea chiar el capsulele goale cu substanta nociva. Cel mai toxic oras al planetei!

Fertilizator toxic vandut pe post de pastile pentru slabit

Mai apoi, pastilele erau prezentate drept revolutionare si Scott Edward Cavell le spunea clientilor sai ca fac minuni impotriva grasimii corporale. Cei naivi l-au crezut pe cuvant si i-au dat bani, dar s-au otravit. Americanul avea si cateva ajutoare, prin care distribuia asa-zisele produse de slabit.

„Vrem sa ne asiguram ca astfel scheme sunt oprite la timp si nu ne pun in pericol comunitatea”, a fost de parere procurorul McGregor W. Scott. A fost condamnat la trei ani de inchisoare. S-ar parea ca le-a spus procurorilor ca stia ca substanta pe care o foloseste e una ce nu e recomandata consumului uman. Autoritatile din SUA care s-au ocupat de caz nu au dezvaluit in detaliu ce li s-a intamplat, cu adevarat, clientilor barbatului.  Ce este Fenspirida. Substanta periculoasa ne-a fost bagata in medicamente

Cel mai probabil zeci de oameni au ajuns la spital cu arsuri chimice foarte mari la nivelul stomacului. De obicei, cu fertilizatorul „2,4-Dinitrophenol” e folosit si ca pesticid. Oamenii il mai folosesc si pentru protectia lemnului, la case. Cand a aflat ca autoritatile s-au prins de ceea ce face, Scott Edward Cavell a fugit din tara, in Irlanda. A fost prins cateva luni mai tarziu, pentru ca avea la el o cantitate mare de marijuana si arestat.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 03 May. 2019, 08:20 Life
Pe aceeași temă