Au curs suvoaie de spuma toxica pe cateva strazi! Ce reactie au avut locuitorii cand au vazut ce se intampla. Imaginile VIDEO sunt virale

Publicat: 26 sept. 2018, 17:15 Autor: madalina m. Viral

Spuma toxica a invadat mai multe strazi din India.

Totul s-a intamplat in urma cu o zi, cand spuma toxica a curs in suvoaie pe cateva strazi, spre socul trecatorilor. Oamenii au filmat momentele cu totul neobisnuite, insa nu stiam ca le este pusa in pericol sanatatea.

De asemenea, cand au aflat locul de provenienta al substantei periculoase, locuitorii s-au crucit. Filmuletele realizate in sudul Indiei au reusit sa ii faca pe internauti sa se inspaimante.

Spuma toxica

Spuma toxica a curs in suvoaie pe strazile din Bangalore, in India. Substanta provenea dintr-un lac din apropiere care s-a inundat. Astfel ca, aproape tot continutul lacului Bellandur s-a revarsat.

Spuma toxica care a rezultat a indundat strazile si curtile oamenilor. Din cate se pare, toata lumea stia ca in acea zona cu apa erau aruncate deseuri periculoase, dar nu se putea face nimic pentru a preveni ceea ce a urmat.

Intr-un filmulet publicat recent pe retelele sociale, toata lumea a putut vedea cum valurile de spuma periculoasa ajung in locuri in care deja erau construite case. In mod socant, masa uriasa de lichid a curs cateva ore.

Spuma toxica poate fi vazuta cum curge asemenea unui rau. Poluarea din zona pare sa fi ajuns la un nivel foarte mare si in mod infiorator, substantele s-au revarsat. Desi initial s-a spus ca nu are efecte asupra organismului uman, autoritatile au avertizat cu privire la acel lichid.

Masa foarte mare de spuma toxica s-a ridicat pana la 3 metri. De asemenea, a depasit cu usurinta gardurile locuitorilor si le-a ajuns in gradini sau curti. Oamenii au povestit ca substanta avea un miros dezgustator si intepator.

Momentele s-au petrecut dupa ce in zona a plouat foarte mult, iar continutul lacului din apropiere de Bangalore s-a revarsat. Multi martori au sarit sa faca poze, catarandu-se pe muntele de spuma, dar acum se tem pentru sanatatea lor.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 26 sept. 2018, 17:15 Autor: madalina m. Viral
Tags:
Pe aceeași temă