Fenomen rar in Australia. Canguri filmati sarind prin zapada VIDEO

Publicat: 14 aug. 2019, 08:18 Autor: Loredana Life

Imagini inedite au fost surprinse in Australia. Mai multi canguri au fost filmati sarind prin zapada.

Zapada in Australia. Weekendul acesta mai multe zone ale Australiei au fost acoperite de ninsoare, din cauza unui aer polar venit dinspre Polul Sud şi care a acoperit parti din New South Wales, Victoria sau Queensland. Un utilizator Twitter, Stephen Grenfell, a filmat cangurii în timp ce a trecut pe lângă padocul lor în New South Wales.

Zapada in Australia

Postand clipul, el a scris: „Nu este ceva ce vezi în fiecare zi în Australia. Cangurii în zăpadă”. Ca răspuns, un alt utilizator a postat o fotografie cu canguri în zăpadă pe un teren de golf.

Meteorologii au anuntat ca aceasta este una dintre cele mai reci ierni care au lovit Australia in ultimii ani.

In capitala Canberra, presa locala raporteaza ca un meci de fotbal australian a fost disputat pentru prima oara pe zapada.

Zapada in Australia

Zapada a dus, de asemenea, la blocarea si in final inchiderea unor drumuri din afara orasului Sydney. Temperaturile reci au dus si la anulări ale zborurilor si la intreruperi de energie electrica in aproximativ 10.000 de case din sudul tarii.

Australia a trecut prin evenimente meteorologice extreme in ultimul an, inclusiv inundatii, incendii de vegetatie si ciclone. De asemenea, aceasta continua sa fie devastată de o seceta prelungita care a adus eforturi semnificative asupra comunitatilor rurale.

Fenomen rar in Australia: „Nu este ceva ce vezi în fiecare zi în Australia. Cangurii în zăpadă”

Continentul australian continua ss fie devastat si de seceta, fenomen care a dus dupa el eforturi semnificate ale comunitatii rurale de a se lupta cu fenomenele meteo extreme.

Publicat: 14 aug. 2019, 08:18 Autor: Loredana Life
Pe aceeași temă