Alexandru Cumpanasu: „Nu cred ca Dinca e criminalul Alexandrei. Nici nu era acolo la ora aia”

Publicat: 13 Aug. 2019, 13:50 Ciao.ro

Alexandru Cumpanasu a declarat, astazi, la sediul DIICOT, ca nu crede ca Gheorghe Dinca este criminalul nepoatei sale, precizand ca barbatul nici macar nu era in casa la ora la care se presupune ca ar fi prins-o pe Alexandra Macesanu vorbind la telefon cu Politia.

Alexandru Cumpanasu noi declaratii. „Nu vreau să întru în paranoia să cred că este un mare complot, pot spune doar atât, este o chestiune de logică elementară. Bineînţeles că eu am început această declaraţie de astăzi spunând un lucru pe care mi-l asum şi pe care nu cred că e uşor de spus, că eu nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei.

De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie faţă de animalul asta, care cred că a făcut multe la viaţa lui şi a omorât mulţi oameni, ci pentru că nu are niciun sens şi nicio logică”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la sediul DIICOT.

Alexandru Cumpanasu sustine ca Gheorghe Dinca nu era in casa in momentul in care se presupune ca ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Politia si ca, de aceea, nu mai crede in aceasta ipoteza.

Alexandru Cumpanasu noi declaratii

„Dacă acest om, acest animal, acest individ, această vieţuitoare a aflat, a prins în fapt victima vorbind la Poliţie, indiferent de cum a prins-o vorbind cu poliţiştii vorbind la 112, oameni buni, pe bune, acum s-a apucat să facă focul în curte, adică nu are sens nimic. Pe lângă faptul dovedit că la ora la care se presupune că a intrat şi a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon, el nu era acolo, deci nu mai există dubiu cu privire la asta.

Nu cred că cineva mai are dubii, doar să ne explice procurorii cum era, poate că între timp s-a inventat teleportarea, a inventat-o Dincă în pivniţă, din punctul meu de vedere, şi vă spun foarte serios, nu cred nicio secundă în povestea Dincă criminalul Alexandrei. Din punctul meu de vedere, omul asta a plecat să facă loc şi pentru a lăsa alţi complici să o ia pe Alexandra să o mute de acolo şi să se mişte rapid”, a declarat acesta.

Alexandru Cumpanasu sustine ca teoria sa este sustinuta de faptul că Gheorghe Dinca a lasat la vedere efecte personale de-ale Alexandrei, precum inelul, ceea ce un criminal nu ar fi facut. „Nu exista asa ceva. Eu varianta asta nu o sa o accept”, a spus acesta.

Cumpănaşu a avut o întrevedere marţi dimineaţă la Avocatul Poporului şi urmează să se întâlnească, tot marţi, de la ora 17.00, la STS. „La ora 17, voi avea o întâlnire cu şeful STS tocmai pentru a vedea de ce sistemul AML nu a fost implementat până în prezent şi ce implicaţii tehnice are acest lucru asupra vieţilor, inclusiv a Alexandrei”, a declarat Cumpănaşu.

Unchiul Alexandrei Macesanu a fost primit in audienta, marti, de către procurorul-sef DIICOT Felix Banila.

Publicat: 13 Aug. 2019, 13:50 Ciao.ro
Pe aceeași temă