VIDEO! O mama a alergat 42 de kilometri impingand caruciorul cu cei trei copii ai sai de peste 80 de kilograme!

Publicat: 13 Aug. 2019, 11:03 Life
VIDEO! O mama a alergat 42 de kilometri impingand caruciorul cu cei trei copii ai sai de peste 80 de kilograme!

Maratonista a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a reusit sa impinga o greutate imensa si sa filmeze intreaga cursa, timp de mai bine de 3 ore.

O mama a alergat un maraton impingand caruciorul cu cei treia copii ai sai! Cynthia Arnold are parca un nume predestinat pentru a face performanta sportiva si a intra in istorie cu calitatile ei fizice.

Mama in varsta de 35 de ani a participat la un maraton alaturi de cei trei copii ai sai pe care i-a impins pe toata distanta intr-un carucior, iar greutatea totala a lor si a caruciorului a fost de 85 de kilograme. Cynthia nu e la prima reusita de acest gen pentru ca ea deja detine un record mondial de cel mai rapid semimaratonist care a alergat impingand un carucior cu trei persoane. Cei trei copii ai sai au stat comod in carucior in timp ce mama lor isi dadea ultimele puteri ca sa-i impinga si sa alerge cat mai repede. Intreaga cursa a fost parcursa in putin peste 3 ore.

Femeia a participat la maratonul Missoula din Montana si si-a ales cursa special ca diferenta de nivel sa fie cat mai mica, astfel incat sa nu fie nevoita sa impinga deloc caruciorul in panta. Cynthia Arnold isi propusese sa termine cei 42 de kilometri in 4 ore si 6 minute dar a reusit sa-si bata singura propriul record scotand un timp de doar 3 ore si 11 minute.

O mama a alergat un maraton impingand caruciorul cu cei treia copii ai sai!

Cei trei copiii ai ei au sase ani, patru ani si un an iar impreuna cu tot cu caruciorul cu roti masine in care au stat cantaresc 85 de kilograme. Pe parcursul antrenamentelor Cynthia alerga singura, dar ocazional isi lua si copiii cu ea in carucior care se plictiseau teribil sa stea cateva ore inghesuiti in carucior doar pentru ca mama lor sa alerge cu ei.

„Multimea m-a ajutat foarte mult. Am fost impresionata de cati oameni ma aplaudau si ma felicitau in timp ce alergam. Asta mi-a dat foarte multa energie si un moral puternic si m-a ajutat sa-mi bat propriul timp. Acum cand alerg singura fara carucior este atat de simplu incat aproape nu-mi vine sa ma opres” a declarat femeia la finalul cursei.

Publicat: 13 Aug. 2019, 11:03 Life
Pe aceeași temă