VIDEO! Un barbat din Bucuresti arunca noaptea o trotineta electrica in Dambovita! „Taximetriștii au început să elimine concurența…”

Publicat: 13 aug. 2019, 10:07 Autor: D. C. Viral

Imaginile scandaloase s-au propagat rapid in social-media dar cu siguranta Politia va demara o ancheta si protagonistu se va alege cu un dosar penal pentru distrugere.

Un barbat din Bucuresti arunca noaptea o trotineta electrica in Dambovita! Viralul saptamanii vine din Bucuresti acolo unde noaptea un barbat a filmat o scena de-a dreptul halucinanta.

Trotinetele electrice care au impanzit orasul se pare ca deranjeaza foarte multa lume chiar si atunci cand nu sunt conduse cu viteza pe trotuar. Un barbat s-a filmat in timp ce arunca o trotineta electrica inchiriabila cu ora direct in Dambovita. Scena se petrece undeva in zona Unirii si explicatia filmuletului care a devenit viral pe Facebook este una cat se poate de simpla: „Taximetristii au inceput sa elimine concurenta”. Desi nu se stie sigur daca barbatul care arunca trotineta electrica in Dambovita este taximetrist, cert este ca mai toate comentariile filmuletului sunt despre taximetristi si razboiul lor cu metodele moderne de transport urban.

„Ia uitati ce face Ilie sefu! Trotineta asta de la…Mai gasiti-o!” este tot ceea ce se aude pe filmare in timp ce barbatul ridica trotineta de peste 15 kilograme si o arunca direct in Dambovita. Filmuletul a strans peste 80.000 de vizualizari si sute de comentarii in care lumea se arata dezamagita de comportamentul barbatului si de faptul ca cineva ar face asa ceva.

Un barbat din Bucuresti arunca noaptea o trotineta electrica in Dambovita!

„Putina parnaita pentru distrugere pentru cretinoidul urangutan?” / „Sa îl aruncam și pă jeg asa, sa vedem cum reacționează” / „Pai de aia nu putem sa avem si noi ceva, pentru ca exista terminati ca astia” sunt doar cateva dintre comentariile la adresa barbatului care a aruncat trotineta in Dambovita.

Publicat: 13 aug. 2019, 10:07 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă