Momentul în care avionul ucrainean este lovit de rachetă! 180 de pasageri au murit – VIDEO

Publicat: 10 Jan. 2020, 07:58 News

În urmă cu câteva zile, un avion ucrainean s-a prăbușit deasupra Teheranului, 180 de persoane murind. A fost alertă roșie printre autorități.

Recent, un videoclip în care se poate observa o lumină ce pendulează pe cer s-a făcut public – arată momentul cumplit în care avionul ucrainean a fost lovit de o rachetă.

Potrivit CNN, nu se poate verifica autenticitatea acestei înregistrări făcută public pe Youtube, dar există similarități în ceea ce privește suburbia Parand a capitalei iraniene. Avionul s-a prăbușit la nord de suburbie.

Avionul ucrainean ar fi fost urmărit de radarul iranian, spune un oficial american. Şeful Aviaţiei civile iraniene Ali Abedzadeh a calificat drept ”zvonuri ilogice” informaţiile conform cărora Iranul este vinovat de prăbuşirea avionului ucrainean.

Carnagiu aviatic – 180 de pasageri au murit

În data de 8 ianuarie a avut loc o tragedie imensă. Un avion în care se aflau 180 de persoane s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

Potrivit Aeronews, avionul ar fi avut probleme tehnice. Aeronava era un Boeing 737 și aparținea companiei Ukraine International Airlines. Aeronava trebuia să ajungă la Kiev. Ulterior s-a constatat că au fost victimele unui atac. La locul catastrofei au fost trimise echipaje de salvare. Televiziunea de stat iraniană a făcut un anunț cutremurător: ”Nu sunt supraviețuitori”.

Publicat: 10 Jan. 2020, 07:58 News
Pe aceeași temă