BREAKING NEWS. Milionarul Murad, reținut de Poliție pentru mită electorală! Surprins în flagrant când împărțea bani din portbagaj! (VIDEO)

Publicat: 27 sept. 2020, 16:45 Autor: Elena General
BREAKING NEWS. Milionarul Murad, reținut de Poliție pentru mită electorală! Surprins în flagrant când împărțea bani din portbagaj! (VIDEO)

 

 

Se întâmplă în România! Milionarul Murad a fost reținut de Poliție pentru mită electorală! Acesta a fost surprins în flagrant când împărțea bani din portbagaj! 

În urmă cu doar câteva minute, oamenii legii l-au prins în flagrant pe milionarul Mohammad Murad, în timp ce împărțea bani din portbagajul bolidă generului său de lux.

Ciao.ro a obținut imagini exclusive cu acesta, în timp ce oferea mită electorală. Candidatul scotea banii din portbagaj și îi înmâna alegătorilor, mituindu-i să îl voteze la alegerile locale 2020.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, iar în urma celor întâmplate, Murad a fost reținut pentru mită electorală. Acesta a încercat în zadar să le ofere explicații oamenilor legii, după cum se poate vedea și în materialul video exclusiv, obținut de Ciao.ro direct de la fața locului.

Cei din echipa de campanie a milionarului au fost prinși de polițiști în timp ce dădeau mită alegătorilor în ziua votului. Oamenii au refuzat să deschidă portierele mașinii atunci când polițiștii le-au cerut acest lucru. Ulterior, aceștia au fost reținuți. La fața locului a intervenit și candidatul Mohammad Murad, care, de asemenea, nu a vrut să își deschidă mașina atunci când polițiști i-au solicitat acest lucru. Toți cei implicați în incident, inclusiv Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primăria Mangalia, au fost duși la secție.

Publicat: 27 sept. 2020, 16:45 Autor: Elena General
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă