Cum arăta Delia când a devenit cunoscută în trupa N&D. Vă mai amintiți? VIDEO

Publicat: 14 Jul. 2020, 12:46 Vedete

Delia este o vedetă extrem de iubită în România, cu apariții extravagante, ținute inedite și look-uri cât mai riscante, prezentând mereu câte ceva nou.

Dacă acum este un adevărat trend setter în ceea ce privește moda, în urmă cu aproape 20 de ani, atunci când a devenit cunoscută publicului autohton, ca solistă a trupei N&D, stilul său era complet diferit.

Muzica, cea mai mare pasiune a Deliei

În 1999, pe când avea doar 17 ani, Delia își făcea debutul în industria muzicală românească. Atunci se înființa trupa N&D, care a devenit celebră după trecerea anilor. Delia cânta alături de Nick, iar cei doi au avut un succes răsunător. Piesele lor s-au aflat pe primele locuri în topurile muzicale ani de-a rândul. Chiar și acum, câteva dintre hiturile N&D sunt ascultate de fanii mai nostalgici.

În 2003, cariera Deliei avea să se schimbe total. Artista a decis să înceapă o carieră solo, iar lucrurile au mers pe o pantă ascendentă. Chiar și acum, după 17 ani, Delia este în continuare una dintre cele mai ascultate și îndrăgite cântărețe din țara noastră. Nimic nu este însă întâmplător. Muzica a fost dintotdeauna marea pasiune a Deliei. Încă de mic copil, aceasta și-a arătat calitățile vocale cu fiecare ocazie pe care a avut-o.

 

Publicat: 14 Jul. 2020, 12:46 Vedete
Pe aceeași temă