Cum arăta Delia când a devenit cunoscută în trupa N&D. Vă mai amintiți? VIDEO

Publicat: 14 iul. 2020, 12:46 Autor: Elena Vedete

Delia este o vedetă extrem de iubită în România, cu apariții extravagante, ținute inedite și look-uri cât mai riscante, prezentând mereu câte ceva nou.

Dacă acum este un adevărat trend setter în ceea ce privește moda, în urmă cu aproape 20 de ani, atunci când a devenit cunoscută publicului autohton, ca solistă a trupei N&D, stilul său era complet diferit.

Muzica, cea mai mare pasiune a Deliei

În 1999, pe când avea doar 17 ani, Delia își făcea debutul în industria muzicală românească. Atunci se înființa trupa N&D, care a devenit celebră după trecerea anilor. Delia cânta alături de Nick, iar cei doi au avut un succes răsunător. Piesele lor s-au aflat pe primele locuri în topurile muzicale ani de-a rândul. Chiar și acum, câteva dintre hiturile N&D sunt ascultate de fanii mai nostalgici.

În 2003, cariera Deliei avea să se schimbe total. Artista a decis să înceapă o carieră solo, iar lucrurile au mers pe o pantă ascendentă. Chiar și acum, după 17 ani, Delia este în continuare una dintre cele mai ascultate și îndrăgite cântărețe din țara noastră. Nimic nu este însă întâmplător. Muzica a fost dintotdeauna marea pasiune a Deliei. Încă de mic copil, aceasta și-a arătat calitățile vocale cu fiecare ocazie pe care a avut-o.

A studiat la liceul de Muzică ”Dinu Lipatti”, din capitală, unde a făcut cursuri de pian. De asemenea, Delia a învățat să cânte și la flaut. Studiile muzicale nu s-au oprit aici. Îndrăgita cântăreață a urmat cursurile Conservatorului.

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu se făcea cântăreață

În condițiile în care a început să cânte chiar din perioada în care era încă la liceu, Delia nu a avut nicio altă meserie în afară de muzică. Totuși, aceasta a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să facă în cazul în care nu ar fi avut șansa de a-și urma visul. ”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a recunoscut artista.

Muzica nu este însă singura ocupație a vedetei. Încă din 2012, aceasta a început colaborarea cu Antena 1. Atunci a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii ”X Factor”. După 4 ani, în 2016, Delia a mai făcut un pas în televiziune. A devenit unul dintre jurații emisiunii ”iUmor”, difuzată tot de Antena 1. Mihai Bendeac și Cheloo sunt colegii cu care colaborează la această producție.

Publicat: 14 iul. 2020, 12:46 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă