Delia face donații în plină pandemie de coronavirus: ”Lucrurile par să fie abia la început”

Publicat: 23 mart. 2020, 10:18 Autor: Andreea Voicu Vedete

Coronavirusul le-a speriat foarte tare și pe vedete! După ce autoritățile se pregătesc de un alt val de persoane infectate cu noul virus venit din China, Wuhan, persoanele potente financiar fac donații. Printre acestea se află și frumoasa artistă Delia.

Delia s-a alăturat și ea listei cu vedete care au făcut donații pentru a sprijini instituțiile medicale care se află într-o luptă continuă cu virusul COVID-19. Delia și soțul ei, Răzvan, au donat mii de euro, iar ea a transmis un mesaj către urmăritorii săi.

”Eu și Răzvan am făcut donații în mai multe rânduri prin firmele în care suntem acționari. Donații de ordinul zecilor de mii de euro și cu siguranță vom continua să ajutăm pentru că lucrurile par să fie abia la început din păcate”, a spus Delia pe InstaStory.

Andra se implică în lupta contra coronavirusului! Artista a donat 20.000 euro Spitalului Matei Balș din București

Andra este prima vedetă ce se implică în lupta împotriva coronavirusului. Artista a făcut o donație de 20.000 euro, sumă care a ajuns la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București.

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a spus artista, citată de Viva.

Publicat: 23 mart. 2020, 10:18 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×