Atac fără menajamente la adresa Deliei: ”Lasă maimuțăreala, femeie, și fă un bine spitalelor! Donează o fărămiță din averea ta colosală”

Publicat: 22 Mar. 2020, 11:28 Vedete

Delia nu se plictisește acasă! Artista își face zilnic poze și le publică pe conturile ei de socializare, însă pe lângă aprecieri primește și comentarii care nu-i fac deloc cinste. Există și persoane care-i judecă aspru lejeritatea cu care tratează situația dată de pandemia de coronavirus.  

Ca majoritatea vedetelor, și Delia s-a izolat acasă, de teama virusului care a speriat întreaga Românie. Cântăreaței însă îi place foarte tare să petreacă timp acasă, în așternuturile ei, să-și facă tabieturile ei, asta pentru că ani buni a fost mai mult pe drumuri, ba la concerte, ba la filmări sau în vacanțe. Acasă a stat prea puțin… Acum, artista trăieste o perioadă extrem de placută pentru ea, mai ales că, în locuința de fițe pe care o deține, extrem de spațioasă… încât ai putea să “întorci” o mașină… are toate condițiile și poate să-și îndeplinească toate mofturile.

Delia s-a mutat, de mai bine de 3 ani, în zona de Nord a Capitalei, unde și-a cumpărat, împreună cu soțul ei, Răzvan, un penthouse situat într-un bloc cu patru etaje. Mai exact, apartamentul de 400 metri pătrați se întinde pe ultimele 2 etaje din clădire, comunicarea între etaje făcându-se printr-o scară interioară. Terasa este una imensă și ea, artista făcându-și nu doar un mic colțisor de relaxare, cu mese și scaune, ci și-a pus și o piscină unde se mai bălăcește din când în când.

Iată însă că atitudinea parcă fără griji a artistei nu a fost apreciată de toată lumea. Unul dintre fanii care o urmărește pe Instagram i-a transmis un mesaj destul de dur: ”Lasă maimuțăreala, femeie, și fă un bine spitalelor din România și donează o fărămiță din averea ta colosală. Donează câteva genți din colecția ta imensă”.

Răspunsul Deliei a venit imediat: ”Răutatea atinge cote alarmante :(( mai ales în perioada asta.. când totul trebuie să fie despre empatie și… ❤️”, a scris artista.

Delia, investiție de 1,4 milioane de euro

Delia și soțul ei ar fi investit 1,4 milioane de euro în apartament, după cum s-a scris în presă. O mare parte din sumă a fost investită, se pare, și în scena pe care artista și-a construit-o în mijlocul apartamentului. Da, Delia și-a făcut scenă în casă, cu reflectoare, cu reclame luminoase și instrumente! Astfel că, dacă i se face dor de cântat sau dansat, vedeta poate face asta și acasă unde este izolată.

Dacă nu cântă sau dansează, sau se relaxează pe terasă, Delia face sport chiar în livingul care are ieșire spre imensa terasă.

Capturi: Instagram Delia/Antena Stars

Publicat: 22 Mar. 2020, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă