Delia Matache uimește pe toată lumea! Pe ce a cheltuit vedeta 500.000 de euro

Publicat: 19 Feb. 2020, 11:11 Vedete

Una dintre cele mai cunoscute și bine plătite artiste din România uimește pe toată lumea. Delia Matache a cheltuit o sumă colosală, la care alți artiști nici nu visează. 

Delia Matache a pus la bătaie jumătate de milion de euro, dar nu pentru o vacanţă exotică aşa cum s-ar fi aşteptat mulţi. Artista a decis să îşi asigure vocea, precum vedetele din Statele Unite ale Americii.

Delia Matache a scos din buzunar 500.000 de euro

Delia și-a făcut o asigurare de voce, pentru care a scos din buzunar nici mai mult nici mai puţin de de 500.000 de euro. Delia nu este singura artistă care și-a asigurat vocea, în America acest lucru este la ordinea zilei printre vedetele de acolo.

Alte vedete de peste Ocean au ales să-și asigure diverse părți ale corpului, dar nu numai. Mariah Carey și-a asigurat vocea pentru suma de 35 de milioane de dolari, Julia Roberts și-a asigurat zâmbetul pentru 30 de milioane, iar Tina Turner și-a asigurat picioarele pentru suma de 3,2 milioane de dolari.

Delia, terorizată să înveţe muzică

“Nu studiez foarte mult la nici unul dintre instrumente, ci doar ocazional și în funcție de proiectele pe care le am. Îmi trezesc amintiri, am destule ore de studiu din școală și din facultate. Este un sentiment nu tocmai plăcut. Am rămas cu o chestie din școală, cu un sentiment de chin, de muncă, de ore de studiu la instrument, pentru care eram certată dacă nu ieșea bine.

Ne pregăteam pentru audiții, trebuia să învățăm teorie. Îmi place să improvizez, nu să studiez. Copilăria mea a fost marcată de faptul că am făcut o școală de muzică. Doar în vacanțe eram mai liberi, în timpul școlii nu prea făceai ce vrei. Primordiale erau instrumentele, teoria”, a mărturisit Delia pentru Libertatea.

Publicat: 19 Feb. 2020, 11:11 Vedete
Pe aceeași temă