O noua zi de cautari in casa lui Gheorghe Dinca. Solul din curtea lui, scanat pana la patru metri adancime. Ce orori se afla acolo

Publicat: 13 Aug. 2019, 09:37 Ciao.ro

Continua cercetarile la Casa Groazei din Caracal. Oamenii legii vor aduce aparatura speciala la casa lui Gheorghe Dinca, cu care vor scana solul pana la patru metri adancime.

Casa lui Dinca demolata. Anchetatorii vor curata curtea inculpatului Dinca pentru ca miercuri sa fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se afla sub pamant si daca Gheorghe Dinca a ascuns ceva in gropile betonate.

Casa lui Dinca demolata

Dupa acest pas, achetatorii vor decide daca este necesar sa sparga cimentul sau nu.

Intre timp, familia Alexandrei a angajat o echipă privata de investigatori pentru a face lumina in cazul disparitiei fiicei lor.

O noua zi de cautari in casa lui Gheorghe Dinca

Alexandru Cumpanasu, marturii despre complicii lui Dinca: „Cred ca ei au luat-o pe Alexandra din casa”

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi declaratii cu privire la cazul crimelor din Caracal.

Alexandru Cumpanasu, marturii despre complicii lui Dinca

Alexandru Cumpanasu noi declaratii. „Să ajute anchetatorii. Chiar dacă nu au cerut, sigur au nevoie de ajutor. Niște oameni care nu sunt constrânși de cineva, fără să încalce legea, sigur vor găsi mai mult decât anchetatorii.

O parte din informațiile date de presă au fost luate în seamă. Sunt 60 de pagini de informații clare, unde se poate verifica rapid și ușor. Am depus actul la Parchetul General. Eu cred că s-au apucat și de aceste date. Acum aceste date se află la DIICOT, acolo unde mâine voi avea prima interacțiune. Merg în calitate de reprezentant al familiei, pentru a afla informații, atât cât se poate spune.

Citeste continuarea aici.

Publicat: 13 Aug. 2019, 09:37 Ciao.ro
Pe aceeași temă