What’s Up divorteaza dupa 3 ani de casnicie. Mesaj emotionant pentru Simina

Publicat: 13 Aug. 2019, 08:44 Vedete
What’s Up divorteaza dupa 3 ani de casnicie. Mesaj emotionant pentru Simina

Cantaretul What’s Up, pe numele sau real Marius Ivancea, a anuntat oficial despartirea de sotia sa, Simina Costea, dupa noua ani de relatie.

What’s Up divorteaza. După trei de casnicie, What’s Up si Simina au decis sa se desparta. Cantaretul a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru fani, dar si pentru fosta lui partenera, alaturi de o imagine de la nunta, in care se tin in brate.

What’s Up divorteaza

What’s Up divorteaza dupa 3 ani de casnicie

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris el pe pagina personala de Facebook.

Publicat: 13 Aug. 2019, 08:44 Vedete
Pe aceeași temă