Superstitii MARTI 13. Asa te feresti de cele TREI CEASURI RELE

Publicat: 13 Aug. 2019, 08:33 Life

Superstitii MARTI 13. MARTI 13, doua semne rele care, alaturate, dau fiori multora. Superstitiosi sau nu, nu se poate ca aceasta data sa treaca neobservata!

Superstitii MARTI 13. De ce creeaza probleme cele doua semne puse alaturi? Pentru ca ambele, separat, au conotatia lor negativa. Multe popoare considera numarul 13 ca fiind blestemat. Se zice ca numarul 13 este considerat aducator de nenorociri si pentru ca, la Cina cea de taina, au stat la masa 13 persoane, cei 12 apostoli si Iisus, inainte ca Mantuitorul sa fie crucificat. Putini oameni au curajul sa cheme la masa 13 musafiri.

Superstitii MARTI 13. Ziua de marti este considerata, alaturi de ziua de vineri ca fiind o zi cu trei ceasuri rele.

SUPERSTITIA din jurul zilei de marti, 13 este reprezentata, de fapt, de o combinatie a doua frici distincte: prima, cea de numarul 13, care este numita si triskaidekaphobia si teama inexplicabila de zilele de marti.
Ca rezultat al existentei acestei fobii, la unele cladiri inalte etajul 13 nu exista, fiind denumit 14, de asemenea numarul 13 la case este adeseori „uitat”.

Superstitii MARTI 13. In crestinism, frica de numarul 13 vine din superstitii care nu pot fi verificate integral. Iuda Iscariotul a fost al treisprezecelea apostol si al treisprezecelea sosit la Cina cea de Taina. De atunci, se crede ca aduce ghinion sa existe 13 persoane la masa.

 Superstitii MARTI 13. 13 superstitii legat de MARTI 13

1. Daca un copil sa naste intr-o zi de MARTI 13, nu va avea noroc niciodata.

Superstitii MARTI 13. MARTI 13, doua semne rele care, alaturate, dau fiori multora. Superstitiosi sau nu, nu se poate ca aceasta data sa treaca neobservata!

2. Un om nascut intr-o zi de MARTI 13 va muri tanar.

3. Un copil nascut intr-o zi de MARTI 13 va avea mereu ghinion, dar o parte din aceasta nefericire va fi inlaturata daca ziua nasterii lui va fi tainuita.

4. Se spune, de asemenea, ca daca numele persoanei contine, in total, 13 litere, persoana nu este dintre cele mai norocoase…
5. Un copil nascut intr-o zi de MARTI 13 va trebui sa poarte cu el un picior de iepure de la un iepure ucis la miezul noptii de un fermier sasiu. Daca copilul va pierde piciorul de iepure, va muri.

6. Daca o femeie isi serbeaza ziua intr-o zi de MARTI 13, in mai putin de un an se va casatori si va avea un copil.

7. Este de rau augur sa te casatoresti intr-o zi de MARTI 13.

Publicat: 13 Aug. 2019, 08:33 Life
Pe aceeași temă