Florin Piersic s-a operat. Cum arata acum marele actor. Spectatorii nu l-au vazut asa niciodata

Publicat: 12 Aug. 2019, 13:52 Vedete

La varsta de 83 de ani, Florin Piersic este unul dintre actorii extrem de activi pe scena teatrului romanesc, in ciuda problemelor de sanatate pe care le are.

Desi nu se vaita niciodats si nu spune ce il doare, suferinta este vizibila. Celebrul actor a fost nevoit sa isi tina spectacolul stand pe un scaun, din cauza durerilor pe care le are la picior. Spectatorii au observat ca nu se simte bine deloc.

Florin Piersic s-a operat. Cum arata acum marele actor. Spectatorii nu l-au vazut asa niciodata

In timp ce alti colegi de breasla de-ai sai se bucura de pensie si de vacanţe, Florin Piersic (83 ani) nu poate renunta la aplauzele si simpatia publicului sau. Este prezent la spectacole, la evenimente culturale si uneori la emisiuni tv, mereu elegant, cu nelipsitul sau şal alb, afişand o imagine energica. In spatele acestei imagini, seniorul se confrunta cu problemele specifice etatii sale si, oricat le-ar ascunde, sunt vizibile, scrie click.ro

Florin Piersic s-a operat

Spre exemplu, la Festivalul Internaţional Adrian Paunescu, care s-a sustinut la Craiova in perioada 19-21 iulie, acesta abia s-a urcat pe scena si a fost nevoit ca pe parcursul momentului sau artistic sa stea pe un scaun. Si-a sustinut monologul cu nelipsitele sale glume care au binedispus spectatorii, iar la un moment dat s-a ridicat in picioare cu mare greutate. Piersic le-a impartasit fanilor sai ca a facut un efort sa se prezinte in fata lor si ca a venit din Cuba, o tara recunoscuta ca fiind raiul tratamentelor anticancer.

Publicat: 12 Aug. 2019, 13:52 Vedete
Pe aceeași temă