Luis Lazarus socheaza din nou: „Acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare!”

Publicat: 12 Aug. 2019, 10:39 Ciao.ro

Pe masura ce timpul trece si anchetatorii nu fac descoperiri noi, incep sa apara din ce in ce mai multe intrebari si teorii ale conspiratiei.

Luis Lazarus socheaza: „Acești investigatori minunați ascund multe lucruri” Ancheta in cazul de la Caracal incepe sa se complice si apar din ce in ce mai multe semne de intrebare dupa fiecare noi descoperiri facute de anchetatori.

Mai multa lume se intreaba daca nu cumva Gheorghe Dinca facea parte dintr-un lant mai lung de infractori, implicat in traficul de carne vie care livra fetele rapite unor persoane foarte importante din judet sau din afara granitelor tarii. Unul dintre oamenii care a ridicat mai multe semne de intrebare pertinente este Luis Lazarus, care din experienta anilor petrecuti la OTV ca investigator vede lucrurile intr-o maniera diferita decat restul oamenilor din afara cazului. Tot Luis Lazarus este si cel care a lansat prima data public ipoteza ca Gheorghe Dinca ar fi putut avea un complice.

Acum Lazarus a facut o postare pe Facebook din care reiese destul de clar ca procurorii si anchetatorii nu vor sa spuna tot ceea ce stiu sau au aflat legat de acest caz. Desi perchezitiile continua chiar si acum autoritatile n-au reusit sa obtina mare lucru de la Dinca.

Luis Lazarus socheaza: „Acești investigatori minunați ascund multe lucruri”

”Știți ceva?

1. Eu nu cred ca DIICOT Craiova nu a știut sau nu a putut, in trei luni de zile, sa afle a cui e mașina care o răpise pe Luiza! Pentru ca mașina aia NU poate fi confundata! Este un combi, la care, dacă te uiți, iti dai seama ca e un Renault, iar jantele mașinii sunt aproape unice! Aceasta mașina o puteam identifica in câteva ore! Nu o data, prin sursele mele din politie, in diverse cazuri, dădeam datele și aflam cui aparținea câte o mașina! Deci e imposibil ca atunci când un procuror cere identificarea unei masini, acest fapt sa nu se întâmple! Întrebarea este: procurorul chiar a vrut sa afle cui aparținea mașina?

2. Telefoanele care au apărut in ancheta au arătat clar ca Dincă fusese indicat, ca cel care operase mai multe apeluri, inclusiv cel dat bunicului Luizei! Culmea este ca niciodată Dincă nu a fost audiat! In condițiile in care el de fapt trebuia arestat imediat! Oare de ce nu s-a întâmplat nimic? Concluzia logica ar fi ca acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare! Ei se fac ca muncesc nu de doua săptămâni, ci de patru luni! Nu uitati!”, a notat jurnalistul Luis Lazarus.

In aceste momente noutatile din ancheta ar fi urmatoarele. Oasele descoperite de anchetatori in padure la indicatiile criminalului nu erau de fapt ale Luizei, iar asta i-a facut pe criminalisti sa creada ca de fapt este vorba de mai multe victime. In zilele urmatoare procurorii vor sparge in totalitate toate gropile betonate din curtea criminalului si vor „demonta” caramida cu caramida inteaga lui gospodarie daca va fi nevoie pentru a gasit si restul victimelor.

Publicat: 12 Aug. 2019, 10:39 Ciao.ro
Pe aceeași temă