Luis Lazarus, totul despre scandalul infectării cu COVID: ”Mi-au făcut șapte teste. Protocolul este de o tâmpenie colosală!”

Publicat: 29 May. 2021, 19:31 Vedete

Care este adevărul despre starea de sănătate a celebrului om de televiziune Luis Lazarus și cum se simte acum, după ce a plecat acasă din spital pe semnătură, dar și ce spune despre nunta cu frumoasa lui iubită, artista Andreea Loulou, anulată din cauza pandemiei, jurnalistul a povestit exclusiv pentru CIAO.RO!

”Sunt bine, am plecat de atunci, am venit acasă, nu am nicio problemă, dar sunt silit de împrejurări să mai stau câteva zile acasă! Lumea suferă, la propriu. Eu nu aveam nimic special de făcut în aceste zile, dar pentru cei care se duc la muncă și au tot felul de probleme, nu prea e ok. Noroc că voi ieși repede din povestea asta, am și eu doi copilași în clasa a VIII-a, trebuie să mă ocup de ei, sunt simulări, sunt tot felul de lucruri, se închid anii de școală, ei sunt la particulare, trebuie să fiu pe fază acolo, să închidem, să facem fișele de lichidare, totuși m-a încurcat puțin, nu e confortabil”, a declarat Luis Lazarus pentru CIAO.RO.

Jurnalistul de investigații a fost deranjat de faptul că de când s-a întors acasă de la spital  a fost verificat de Poliție să vadă dacă respectă protocolul și dacă a părăsit sau nu locuința.

„Acum supărarea este că eu trebuie să stau niște zile în casă degeaba.  Se compară un CT cu un amărât de test? În momentul în care tu vii cu nu știu câte teste, toate negative, și mai fac alte teste până când iese unul pozitiv, ei după aceea consideră că acel test  prevalează peste toate celelalte teste. Eu ce să le fac dacă ăsta e protocolul? În momentul ăsta eu sunt obligat să stau acasă, adineauri (n.r.: vineri) a venit Miliția pe la ușă, să mă verifice pe mine că, vezi, Doamne, dacă sunt acasă! Culmea tupeului!”, mai spune Lazarus.

Cât despre ceea ce s-a întâmplat de fapt în spital și dacă a avut sau nu virusul de temut Covid, Luis Lazarus a reluat povestea de la începutul internării, cea relatată și într-un live făcut pe pagina sa oficială de Facebook.

“Eu am avut 4-5 teste de Coronavirus, toate negative, și aveam o pneumonie, catalogată de un medic de familie. Și m-am dus la spital. Am avut un frison, iar doctorul mi-a dat o rețetă care conținea un antibiotic care îți face greață. Antibioticul ăla când îți face greață, nu mai poți mânca. Din cauză că nu mai mănânci, nici măcar cu o răceală nu poți lupta cu organismul care nu mănâncă și nu se hrănește. Și atunci eu m-am consultat cu un prieten de-al meu, un mare doctor și m-am dus să îmi fac niște investigații. M-a întrebat dacă sunt ok, i-am spus că da, dar nu am poftă de mâncare. Acolo m-au băgat la perfuzii, dar protocolul în orice spital, în această perioadă, este să îți facă testul. Ei m-au întrebat și dacă am făcut test, eu aveam 4-5 teste toate negative. Mi-au făcut și propriile lor teste. Am avut 3 prelevări. Din 3 prelevări, 2 probabil că le-au ieșit negative, iar unul pozitiv. Cu alte patru dinainte, în total erau 7 teste. Din 7 teste făcute de mine sau de ei, toate erau negative, mai puțin unul. Eu am explicat asta în live-ul meu de pe Facebook pentru că s-au trezit tot felul de neaveniți să spună că eram eu în stare gravă, că am Covid… La următorul CT pe care l-am făcut luni, înainte de externare, totul era în regulă, am plecat pe semnătură. Dacă lor le ieșise totuși un test pozitiv, mi-au zis să mai stau câteva zile în casă. Protocolul este de o tâmpenie colosală. Eu aveam 2 variante. Puteam să accept ceea ce îmi propun ei  sau puteam să zic, hai să mai facem încă un test. Dar din momentul în care testul ăla îți iese pozitiv tu trebuie să mai bagi încă 14 zile în casă! Și atunci ce am făcut? Am recuperat niște zile… Oamenii din spital m-au tratat cu tot respectul și cu toată competența. Nu am ce să le reproșez. Dar când îți iese un test din ăsta, să ne bazăm sau nu pe el? Ne bazăm, tratăm, vedem dacă este totul în regulă și ne vedem de treabă”, a conchis Lazarus.

A ratat aniversarea celor 11 ani de relație cu superba lui iubită!

Luis Lazarus s-a supărat nu doar pentru că trebuie să stea în casă pentru a respecta protocolul, dar și pentru că a ratat aniversarea celor 11 ani de relație cu artista Andreea Loulou, partenera sa de viață, care urmează să îi devină soție și în acte, atunci când cei doi vor putea face nunta pe care și-o doresc și la care visează de ceva timp.

“Pentru aniversarea celor 11 ani de relație cu Andreea vroiam să mergem la munte sau la mare pentru că era chiar pe ziua de 13, iar eu am fost atunci testat, în ziua în care noi făceam 11 ani de relație. Ghinion! Noi am făcut 11 ani de relație dar aveam niște gânduri înainte de pandemie, o idee, trebuia să vedem cum facem cu nunta… Dar a venit pandemia și ne-a făcut varză, s-a anulat tot, nu mai poți pune bază pe nimic! Nu vezi câte restricții sunt? Nu putem face o nuntă cu 15 înși, noi chiar aveam foarte mulți prieteni. Nu poți să pui bază pe nimic. Sunt anulate multe evenimente, nu mai vorbim câți bani a pierdut Andreea în perioada asta, cu lipsa cântărilor. Sunt găuri mari”, a mai declarat Luis Lazarus pentru Ciao.ro.

 

 

 

 

 

Publicat: 29 May. 2021, 19:31 Vedete
Pe aceeași temă