Noi cercetari in „casa groazei” din Caracal. S-au spart gropile astupate cu ciment. Ce s-a gasit

Publicat: 12 Aug. 2019, 08:55 Ciao.ro

Saptamana decisiva in ancheta privind crimele din Caracal. Anchetatorii se pregatesc sa sparga gropile astupate cu ciment din curtea suspectului Gheorghe Dinca.

Noi cercetari in Caracal. Anchetatorii de la Bucuresti au luat duminica o scurta pauza si nu au intrat in casa inculpatului.

Echipele de la București, 60 de polițiști de la Serviciul Omoruri, însoțiți de trei procurori de la DIICOT, se vor întoarce luni cu un nou mandat de percheziție și cu speranța că vor găsi alte probe.

Percheziţiile la locuinţa lui Gheorghe Dincă de la Caracal vor continua în perioada următoare, a anunţat, sâmbătă, Biroul Informare şi Relaţii Publice al DIICOT.

Noi cercetari in „casa groazei” din Caracal

Conform aceleiaşi surse, procurorii au percheziţionat locuinţa şi în cursul zilei de sâmbătă şi au audiat mai mulţi martori.

„Astăzi, (…) procurorii DIICOT – Structura centrală, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe şi, totodată, s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare”, se precizează într-un comunicat al DIICOT, conform realitatea.net.

Noi cercetari in

Se împlinesc două săptămâni de când Dincă a recunoscut două crime, dar până acum nu există nicio probă că Luiza Melencu a fost ucisă, iar familia ei încă mai speră într-o minune.

În scurt timp ar urma să fie gata rezultatele testelor ADN în cazul oaselor găsite de criminaliști în pădure.

Publicat: 12 Aug. 2019, 08:55 Ciao.ro
Pe aceeași temă