S-a nascut in urma unui viol, iar acum vrea sa se razbune pe tatal biologic! Mama ei era minora cand a fost violata

Publicat: 11 Aug. 2019, 16:43 Life

Femeia vrea sa isi faca dreptate, impotriva tatalui ei biologic. Cazul a starnit foarte multe reactii, mai ales in mediul online.

Cea care s-a nascut in urma unui viol se numeste Vicky. Aceasta a ales sa nu isi dea numele complet, ci doar un pseudonim. Femeia se considera o victima din cauza modului in care a ajuns sa vina pe lume. Totodata, e hotarata sa isi faca dreptate, in instanta.

De aceea, tanara din Marea Britanie care s-a nascut in urma unui asemenea act vrea sa isi dea tatal biologic in judecata. Motivul sau ar fi unic in lume si isi doreste ca tatal sa fie pedepsit de lege, ca atare.

S-a nascut in urma unui viol si cere dreptate!

Vicky se considera o victima a violului in urma caruia a fost conceputa. De aceea doreste ca tatal ei biologic sa fie pedepsit in cadrul legal pentru actiunile sale. Totul s-a petrecut cand mama fetei era minora si avea varsta de doar 13 ani!

S-a nascut in urma unui viol, iar acum vrea sa se razbune pe tatal biologic

Tanara considera ca este o dovada vie a faptului ca mama ei a fost violata si de aceea doreste un test ADN care sa duca la condamnarea tatalui. Barbatul avea aproximativ 30 de ani atunci cand a violat o minora, pe mama fetei, potrivit BBC.

Vicky a fost un copil abandonat in perioada anilor 1970. A fost adoptata de o familie cand avea varsta de sapte luni, iar la varsta de 18 ani a hotarat sa isi cunoasca mama biologica. Asa a descoperit, dupa ce a consultat arhivele locale, ca venirea ei pe lume a rezultat in urma unui viol.

„Mama mea naturala avea 13 ani, iar tatal meu in jur de 30 de ani, in momentul violului”, spune femeia. „Am simtit furie si durere pentru ce i s-a intamplat mamei mele. Si pentru ce mi s-a intamplat mie”. Intalnirea cu mama ei naturala „a fost ceva suprarealist”, spune tanara. Ea crede ca faptul ca tatal ei a scapat fara nici o pedeapsa este ceva gresit.

Gemeni cu tati diferiti. Barbatul si-a pus sotia sa faca un test ADN

„Asa ca m-am gandit: avem proba ADN. Eu insami sunt proba ADN. Sunt dovada acelui viol. Plus tot ce e scris acolo, in actele oficiale”, mai spune Vicky. Pe de alta parte, mama ei nu isi doreste sa depuna o noua plangere, dar a declarat ca isi sprijina fiica.

„Vreau ca tatal meu sa dea socoteala pentru cele intamplate. Vreau sa se faca dreptate pentru mama mea, si pentru mine”, a conchis femeia din Anglia. „Din cauza acelui viol, eu traiesc. Viata mea a fost afectata de acest lucru si cu toate acestea, nimeni nu ma vedete si pe mine drept o victima. Sunt dovada vie a unui violator de copii si nimeni nu pare sa fie interesat de asta”, a mai spus Vicky.

S-a descoperit testul care depisteaza cancerul

Publicat: 11 Aug. 2019, 16:43 Life
Pe aceeași temă