Meghan Markle, implicata intr-un scandal imens cu pastile de slabit. „Ducesa de Sussex” a convins mii de femei sa le cumpere!

Publicat: 19 Aug. 2019, 20:30 Vedete

Numele lui Meghan Markle a fost implicat recent intr-un nou scandal cu pastile de slabit. Este vorba despre o escrocherie la moda, care a prins imediat, dat fiind atga numele folosit, cat si popularitatea dietei.

Meghan Markle implicata intr-un scandal . Drept urmare, nu e de mirare ca Meghan a fost prima pe lista escrocilor care vand pastile de slabire cu promisiuni ireale. Acestia s-au folosit de numele ei si publicand chiar citate care i-ar fi apartinut acestei.

Meghan Markle implicata intr-un scandal

Evident, nu au dat gres, fiindca, la o simplă cautare „Meghan Markle keto pills”, pe Google gasesti aproximativ 40.000 de rezultate!

Conform Sunday Mirror, Palatul Buckingham incearca sa opreasca folosirea ilegala a numelui lui Meghan Markle in scopuri comerciale. Iar o sursa regala a mentionat: „Evident ca nu este adevarat si este un mod ilegal de a folosi numele Ducesei in scopuri publicitare. Vom lua toate masurile legale necesare”.

Meghan Markle a implinit 38 de ani

Ce dieta tine, de fapt, Meghan Markle

La fiecare aparitie a sa alaturi de Printul Harry, Meghan Markle arata impecabil. Iar asta dovedeste nu doar ca actrita are gene bune, ci si ca este foarte atenta la ce mananca. Aceasta a povestit pentru revista Shape ca ii place sa manance pe cat de sanatos posibil. Ea prefera sa manance peste si legume acasa decat sa mearga la restaurant.

„Imi place sa gatesc, asa ca prepar ceva in fiecare zi, chiar daca fac doar un pesto pe care il pun in frigider pentru mai tarziu”, spune Meghan.

Publicat: 19 Aug. 2019, 20:30 Vedete
Pe aceeași temă