Cum poti folosi voucherele de vacanta si dupa data expirarii

Publicat: 13 Aug. 2019, 11:16 Life
Cum poti folosi voucherele de vacanta si dupa data expirarii

Voucherele de vacanta pot fi folosite si dupa data de expirare a acestora. Mai mult, specialistii dezmint zvonul cum ca tichetele ar trebui folosite chiar cu o luna mai repede de data de expirare.

Vouchere de vacanta. In luna octombrie a acestui an expira voucherele de vacanta primite de la bugetari in cursul anului trecut. In spatiul public s-a vehiculat tot mai mult ca acestea ar trebui folosite chiar cu o luna mai repede fata de data de expirare, in caz contrar „nu le-ar mai accepta nimeni”.

vouchere de vacanta

Vouchere de vacanta

Zvonul este dezmintit de specialistii in turism si spun ca tichetele de vacanta ar putea fi folosite chiar si dupa ce expira, intr-un mod simplu.

„Voucherele de vacanță pot fi folosite și după ce expiră. Cei care dețin astfel de tichete pot merge la o agenție de turism până în ziua în care acestea expiră și pot să își rezerve vacanța sau vacanțele în orice perioadă, chiar dacă voucherele expiră. Ei merg la agenția de turism în perioada de valabilitate a tichetului și își programează vacanța oricând, chiar și anul viitor dacă doresc. Dacă expiră voucherele de vacanță asta nu înseamnă că expiră și perioada în care poți pleca în vacanță. De asemenea, nu este adevărat că voucherele de vacanță trebuie folosite cu o lună înainte ca acestea să expire”, a precizat presedinta Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica, Corina Martin.

Publicat: 13 Aug. 2019, 11:16 Life
Pe aceeași temă