Restrictii de circulatie in ziua desfasurarii concertului Metallica. Ce trebuie sa stie soferii

Publicat: 13 Aug. 2019, 14:29 Life
Restrictii de circulatie in ziua desfasurarii concertului Metallica. Ce trebuie sa stie soferii

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca se vor impune mai multe restrictii de circulatie miercuri, 14 august, intre orele 17:45 - 23:00, cu ocazia desfasurarii concertului trupei Metallica pe Arena Nationala.

Restrictii de circulatie concert Metallica. Miercuri, 14 august, traficul rutier se va inchide progresiv, in functie de afluenta publicului si daca situatia o va impune, dupa cum urmeaza:

Restrictii de circulatie concert Metallica. Incepând cu ora 12.00, pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul „Naţional Arena”, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

– Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion sau Şos. Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

– banda I de circulaţie de pe Str. Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Str. Pierre de Coubertin;

– Str. Tony Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu;

– Str. Sg. Vasile Şerbănică între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C).

Restrictii de circulatie concert Metallica

Sfaturile poliţiştilor rutieri pentru conducătorii auto:

– să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;

– să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
– să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi recomandările acestora;

– să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

„Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi”, a transmis Brigada Rutieră.

Concertul pe care trupa americană thrash Metallica îl va susţine pe 14 august la Arena Naţională din Bucureşti va începe la ora 20:15, potrivit organizatorilor, informează news.ro.

Trupele Ghost (Suedia) şi Bokassa (Norvegia) vor concerta între orele 17:45 şi 19:45.

Publicat: 13 Aug. 2019, 14:29 Life
Pe aceeași temă