Avocatul Luizei Melencu: „Dinca e boierul anchetei, se crede VIP. Da indicatii cum ii vine, apoi vrea apica, papica”

Publicat: 13 Aug. 2019, 14:05 Ciao.ro

Avocatul familiei Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie, a oferit noi detalii in legatura cu stadiul anchetei de la Caracal, dar si despre atitudinea lui Gheorghe Dinca in fata anchetatorilor.

Avocatul Luizei: Dinca se crede VIP. Avocatul familiei Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie, a oferit noi detalii in legatura cu stadiul anchetei de la Caracal, dar si despre atitudinea lui Gheorghe Dinca in fata anchetatorilor.

„Criminaliștii au început să sape într-un anumit loc pe care, de ieri, l-am fixat cu domnul procuror ca fiind suspect: un loc fără vegetație, unde părea că ascunde ceva. E o groapă de gunoi. Sunt zeci, sute de metri și adâncimi de 4-5. Nu au ajuns undeva să dea de pământ, atâtea deșeuri sunt. Le iau și le sortează pe fiecare în parte. Iau ce cred că are interes pe anchetă, le trimit la expertiză. Nu cred că vor face față oamenii ăștia, e imposibil câte deșeuri sunt”, a declarat, marti, Tonel Pop.

Totodata, a avocatul a spus ca Dinca a fost chestionat cu privire la deseurile din curtea sa, dar ca „nu da explicatii prea multe, e evaziv”.

„Are o antenă foarte mare, ancorată, e ca un centru de comunicații acolo. Am aflat că era ca să stea porumbeii”, a mai spus Tonel Pop.

Avocatul Luizei: Dinca se crede VIP

In acelasi timp, avocatul a mai dat detalii despre starea lui Gheorghe Dinca, despre care spune ca ii pune pe anchetatori in ipostaze „stanjenitoare”.

„El e boierul acestei anchete. Ieri, a indicat niște canale, i-a pus în niște situații stânjenitoare. Părerea mea e că are așa o bucurie lăuntrică și se crede un VIP, un om important, deosebit, care poate, așa… cum făcea Ceaușescu dintr-o mână, cădea un bloc. Ăsta dă dintr-o mână, toți se duc să sape acolo. Își bate joc. El stă pe scăunel și se uită cum umblă oamenii ăștia. Oamenii caută în gunoaie, i le sortează. Dă indicații cum îi vine lui, după care vrea apică, păpică. Trag copertina să fie umbruță pentru că nu poți să nu te ocupi de dumnealui că te reclamă la CEDO”, a mai spus avocatul.

Publicat: 13 Aug. 2019, 14:05 Ciao.ro
Pe aceeași temă