Un primar a fost filmat intr-o orgie, iar imaginile au devenit virale VIDEO

Publicat: 14 oct. 2019, 19:48 Autor: Simona Life
Un primar a fost filmat intr-o orgie, iar imaginile au devenit virale VIDEO

Este vorba despre un primar maghiar care a fost dat de gol cu ajutorul unor filmari.

Un primar a fost filmat intr-o orgie. Acesta a participat in cadrul unei orgii atunci cand se afla pe un yaht super luxos. Insa, in pofida acestui lucru, la alegerile care au urmat acesta a fost reales.

Chiar si asa, se pare ca are ceva probleme cu superiorul sau, potrivit publicatiei Bloomberg. Zsolt Borkai, primarul orasului Gyor, a participat, alaturi de asociatii sai, la o petrecere extrem de erotica organizata pe Marea Adriatica.

Un primar a fost filmat intr-o orgie

Un primar a fost filmat intr-o orgie

Imaginile au devenit virale, circuland intens pe toate site-urile de stiri dar si pe cele interzise minorilor. Totul a reprezentat o mare o umilire pentru premierul Viktor Orban, care spune ca valorile crestine au fost uitate si a criticat aspru societatea occidentala pentru moravurile sale usoare.

Primarul Zsolt Borkai, in varsta de 54 de ani, este casatorit, iar din aceasta cauza a fost si mai blamat pentru gestul sau. Recent a iesit cu un comunicat in zilele premergatoare votarii, cerandu-si scuze familiei.

Gyor este unul din cele mai importante orase din nord-vestul Ungariei, la jumătatea distantei dintre Budapesta si Viena, avand o populatie de aproape 130.000 de locuitori, dintre care romanii reprezinta a treia minoritate (aproape 1%).

Publicat: 14 oct. 2019, 19:48 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×