Anunt important de la Radet! Ce se intampla cu caldura in aceasta iarna

Publicat: 14 oct. 2019, 17:48 Autor: Simona News 2
Anunt important de la Radet! Ce se intampla cu caldura in aceasta iarna

Guvernul a luat o decizie care va avea impact asupra tuturor bucurestenilor.

Anunt important de la Radet! Astfel ca Guvernul a aprobat alocarea sumei de 100 de milioana de lei pentru Bucuresti pentru a se asigura continuitatea serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat populatiei, dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu, conform realitatea.net.

„La propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre de guvern privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019 pentru unele unităţi administrativ-teritoriale în vederea asigurării continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat populaţiei.

Anunt important de la Radet

RADET București

Este vorba despre 100 de milioane de lei pentru municipiul Bucureşti, de asemenea despre suma de 16,5 milioane de lei pentru Buzău şi pentru Giurgiu”, a declarat Nelu Barbu, luni, la finalul şedinţei de Guvern.

In acest sens, purtatorul de cuvant al Guvernului a explicat ca, tot la propunerea MDRAP, Executivul a aprobat alocarea sumei de 1,5 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru comuna Toporu din judetul Giurgiu.

Publicat: 14 oct. 2019, 17:48 Autor: Simona News 2
Pe aceeași temă