Teodora Becali a devenit milionara peste noapte! Suma stransa la nunta este ireala

Publicat: 14 oct. 2019, 16:41 Autor: Simona Vedete

Fiica cea mare a lui George Becali a avut parte de o nunta de vis, care i-a umplut contul cu o suma fabuloasa.

Teodora Becali a devenit milionara peste noapte! Sambata, 12 octombrie, a avut, fiica cea mare a lui Becali a spus cel mai important „DA” din viata sa, legandu-si destinul de cel al lui Mihai Mincu.

A fost o nunta ca-n basme, cu 700 de invitati, care au petrecut pana-n zorii zilei intr-un local exclusivist din Snagov. George Becali nu a stat locului o clipa si a dansat toata noaptea, asa cum obisnuia in trecut.

Teodora Becali a devenit milionara peste noapte

Imagini inedite de la nunta fiicei lui Gigi Becali

Insa chiar daca eveniment a trecut, mirii sunt extrem de fericiti fiindca au ramas cu o avere dupa nunta. La nunta, Gigi a facut un adevarat spectacol. A urcat pe scena si chiar a luat microfonul si a inceput sa fredoneze alaturi de cantaretul sau preferat de muzica machedoneasca, Pindu.

Insa au fost si momente emotionante, cand n-a mai putut sa se abtina si a plans la discursul Teodorei, atunci cand a auzit ca ii multumeste pentru viata frumoasa si educatia aleasa oferita.

Dupa aceste momente a vrut sa rasplateasca oamenii care au muncit din greu pentru ca totul sa se desfasoare impecabil, asa ca a daruit fiecaruia cate 200 de euro.

S-au dat multi bani in decursul evenimentului, insa Teodora si Mihai au iesit cel mai bine, invitatii fiind extrem de darnici, lasand sume fabuloase in plic.

Invitatii au fost de seama, din lumea buna a capitalei, dintre care ii amintim pe Mitica Dragomir, Videanu, Hrebenciuc, Mihai Stoica sau Anamaria Prodan. Conform WOWbiz, niciun invitat nu a dat mai putin de 5000 de euro.

Publicat: 14 oct. 2019, 16:41 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×