Alexandra Macesanu, la UNTOLD! Imaginile care au starnit un val de furie si tristete, in acelasi timp VIDEO

Publicat: 04 Aug. 2019, 10:44 Life

Ieri, DJ Don Diablo le-a oferit fanilor sai un moment extrem de emotionant. Acesta i-a dedicat o piesa Alexandrei, victima de 15 ani din Caracal.

Alexandra Macesanu, trribut la UNTOLD! DJ Don Diablo a oferit publicului sau, din fata scenei, momente emotionante. Acesta a dedicat o piesa uneia dintre victimele lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal.

Pe ecranul din spatele DJ-ului a fost afisata, la dimensiuni mari, una din pozele Alexandrei Macesanu. In plus, pe langa imagine si piesa pe care artistul i-a dedicat-o, a oferit si un scurt mesaj, cu toate ca nu o cunostea pe fata.

Alexandra Macesanu, la UNTOLD VIDEO


„Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi”, a fost mesajul rostit de pe scena Cluj Arena, în timpul concertului susținut de DJ Don Diablo, la UNTOLD.

A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani? Ce au gasit in casa lui, dupa ce ar fi omorat-o in 2015

DJ-ul suedez a reusit sa emotioneze peste 100.000 de fani care s-au adunat sa il asculte. In acelasi timp, a reactivat sentimentul de furie pe care opinia publica il are de cateva zile.

Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal. De ce Alexandra a spus ca e in Bolt


Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut în 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu (18 ani). Fetele au fost ucise cu sange rece de Gheorghe Dinca, care si-a recunoscut fapta in urma cu o saptamana, informeaza mediafax.ro.

Cum a ars cadavrul Alexandrei. Ce tehnica avea Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal

Publicat: 04 Aug. 2019, 10:44 Life
Pe aceeași temă