A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani? Ce au gasit in casa lui, dupa ce ar fi omorat-o in 2015

Publicat: 03 aug. 2019, 14:00 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Conform capital.ro, barbatul din Caracal e suspectat ca a avut o viata plina de crime. Ar putea fi cel mai prolific ucigas al Romaniei.

A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani. Numele ei este Alexandra Goghez. Fata a disparut de acasa, in urma cu 4 ani, in 2015. Tanara de 17 ani a fost gasita decapitata intr-un parc, mai exact in parcul “Nicolae Romanescu” din Craiova.

Disparitia fetei a fost anuntata la politie cu o luna inainte ca trupul ei mutilat sa fie gasit. Legistii au marturisit ca fata a fost violata si jefuita. In casa lui Gheorghe Dinca, anchetatorii au gasit telefonul fetei ucise in 2015.

„Reporter: Sunt suspiciuni cu privire la alte crime?
Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă: Suspiciuni există din partea anchetatorilor, sigur că da, asta pot să vă confirm dar dânşii fac cercetări. Nu pot să vă dau detalii.
Reporter: Dar ca mod de operare?
Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă: Modus operandi, sigur că da.”

A treia victima a lui Gheorghe Dinca ar fi Alexandra Goghez

A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani Ce au gasit in casa lui, dupa ce ar fi omorat-o in 2015
A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani Ce au gasit in casa lui, dupa ce ar fi omorat-o in 2015

Fata era eleva in clasa a X-a la un colegiu din oras. In timpul verii, Alexandra Goghez a reusit sa se angajeze la o terasa. A fost vazuta in viata in seara zilei de 28 iulie 2015. Mama ei sustine ca politia nu a facut nimic sa o gaseasca, asta pana in momentul in care trupul ei a fost gasit in parc.

Cu toate ca au trecut 4 ani de la uciderea ei, politia nu stie exact cine e vinovatul. Familia spera ca, odata cu drama Alexandrei, cazul fiicei lor sa fie rezolvat.

Oana Goghez, mama Alexandrei: A plecat de la serviciu, a luat-o pe o alee şi nu s-a mai întors. Am fost, am declarat la poliţie.
Reporter: Poliţia ce a zis?
Oana Goghez, mama Alexandrei: Că poate e plecată, atunci la început şi după 3 săptămâni mai sunăm noi din când în când şi poliţaiul nu ne-a mai raspus, a zis că pleacă în concediu.

A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani Ce au gasit in casa lui, dupa ce ar fi omorat-o in 2015Descoperiri noi la Caracal. Ce au gasit anchetatorii sambata, 3 august, in una din camerele lui Gheorghe Dinca VIDEO

Oana Goghez, mama Alexandrei: Noi am recunoscut-o după haine. Nu se mai recunoştea nimic.
Reporter: Credeţi că este o legătură între fata dumneavoastră şi ce s-a întâmplat la Caracal?
Oana Goghez, mama Alexandrei: Nu ştiu dacă dânsul, dar poate o fi fost în legătură cu cineva.

Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere! S-a aflat cine a turnat ciment peste gropile din curte

Gheorghe Dinca a negat orice implicare in disparitia si moartea Alexandrei Goghez. In curtea barbatului din Caracal s-au gasit ramasitele a cel putin 3 victime. Surse din apropierea anchetei sustin ca ar putea fi vorba de 20 de victime.

„Se vorbeşte de un telefon găsit (la Dincă – n.r.). Fiica mea a avut alt fel de telefon, nu ce s-a găsit. Nu cred că ar avea legătură crima cu acest om. Nu au venit până acum anchetatori la noi să ne întrebe ceva. În cazul fiicei noastre, nu s-a găsit nici până acum un vinovat”, a mai spus Ozana Goghez.

„Am fost imediat să declarăm dispariţia fetei la secţia 4 de Poliţie Craiova. Ne-au spus atunci să stăm liniştiţi că o caută, dar că poate e plecată cu vreun băiat. Ne-au audiat în prima zi când am declarat dispariţia şi apoi mergeam noi destul de des să întrebăm ce date mai au. În cele din urmă, după trei săptămâni, un trecător a descoperit, din întâmplare, trupul fetei în Parcul Romanescu. Nu era prea departe de locul ei de muncă. Descoperirea a fost făcută după trei săptămâni, pe 15 august, de un om care a trecut prin zona aceea, nu de polițişti, ceea ce înseamnă că ei nici acolo nu au căutat-o. Şi poliştiştii ne-au mai audiat atunci când au găsit trupul fetei”, a spus Ozana Goghez, mama fetei, conform dcnews.ro.

Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza?!

Vineri seara, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a marturisit ca oasele din curtea lui Dinca sunt ale nepoatei sale. Informatia a fost confirmata de testele ADN efectuate de autoritati.

Sursa: stirileprotv.ro / capital.ro

Publicat: 03 aug. 2019, 14:00 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă