Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere! S-a aflat cine a turnat ciment peste gropile din curte

Publicat: 03 aug. 2019, 13:08 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Inca de saptamana trecuta, anchetatorii au marturisit ca in curtea casei de pe Strada Craiovei 169 din Caracal sunt gropi cimentate.

Acum incep sa iasa la iveala detalii despre locuinta criminalului. Casa criminalului din Caracal avea un buncar cu 180 de camere, la 1 km distanta de ea. Gropile de dimensiunea unei masini, pe care Gheorghe Dinca le avea in curte, au fost cimentate cu ajutorul unui barbat.

Acum, omul care l-a ajutat pe suspect sa toarne beton, a decis sa vorbeasca pentru prima oara. Este vorba de cuscrul lui Gheorghe Dinca, socrul unuia dintre fiii criminalului din Caracal. Cu toate ca l-a ajutat sa toarne beton, nu a intrebat niciodata ce e cu gaurile din curte si de ce le astupa.

Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE

”Ce-a făcut ăsta, nu a făcut bine! El e cuscrul meu, fiul-său o ține pe fata mea. L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane, acum un an și ceva… mi-a dat și două pachete de țigări, mi-a dat și mâncare. Betonul a vrut să-l turnăm în casă, acolo, pe Craiovei (n.r. unde se află «Casa groazei») … mai la extindere”, a declarat bărbatul, pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

ULTIMA ORA: criminalul din Caracal s-a INTORS acasa! Detalii socante

Conform unui fost angajat in cadrul MApN, este posibil ca trupurile fetelor sa fie in buncar. Ex-militoarul sustine ca la 1 km distanta de casa criminalului, de pe Strada Craiovei 169, se afla un buncar urias.

Descoperiri noi la Caracal. Ce au gasit anchetatorii sambata, 3 august, in una din camerele lui Gheorghe Dinca VIDEO

Foarte aproape de casa criminalului este un buncăr sub pământ. Buncărul ăla are 180 de camere, 70 de holuri și 3 etaje. Unul e inundat. E un buncăr anti-atomic, a fost al nostru, eu am lucrat la Deveselu. Am plecat acum patru ani. Am fost acolo de zeci de ori. Ușile sunt de plumb, are o tonă una singură, nu poate nimeni să le fure de acolo. Nu e păzit, nu e nimeni acolo. Nu mai există curent, absolut nimic. Acolo găsești ce vrei și ce nu vrei. E o bănuială că le-ar fi aruncat acolo. Sub pământ te plictisești ce-i acolo”, ne-a povestit fostul militar de la Deveselu. (DETALII AICI)

Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza?!

Publicat: 03 aug. 2019, 13:08 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă