Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza?!

Publicat: 03 Aug. 2019, 12:28 Life

Gheorghe Dincă, care susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani), are o avere colosala.

Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta. Conform bugetul.ro, barbatul de 66 de ani care a ucis cu sange rece doua fete e plin de bani. Acesta ar fi vandut mai multe terenuri in orasul Caracal. In urma tranzactiilor, conturile sale bancare s-au umplut.

Sursa citata sustine ca Gheorghe Dinca are o avere de 2 miliarde de lei. In 2017, criminalul din Caracal a vandut un teren de 700 mp. Este situat chiar pe Strada Caracal 169 si face parte din proprietatea pe care au avut loc crimele odioase pe care le-a recunoscut in urma cu o saptamana.

Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal

 

Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza!
Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza!

Interlopul Radoi a spus ADEVARUL despre politia Olt: ‘Niste incepatori! Asa proasta….’ Discutia lui cu politistul Alexe e HALUCINANTA!!!

Pentru terenul de 700 mp, pentru care nu a facut acte noilor proprietari, ar fi luat suma de 22.000 de lei. Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv si a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete, Luiza si Alexandra. Cele doua au fost luate la ocazie de catre barbat.

ULTIMA ORA: criminalul din Caracal s-a INTORS acasa! Detalii socante

Cu toate ca Gheorghe Dinca sustine ca a incinerat trupurile fetelor, specialistii il contrazic. Acest lucru nu este posibil fara conditii speciale. Un corp uman are nevoie de o temperatura de 1.400 de grade pentru a se arde. Familia Alexandrei, dar si cea a Luizei, spera ca victimele lui Dinca sa fie in viata.

Descoperire MACABRA in una din camerele lui Dinca. Politia a prelevat probele celei de-a TREIA VICTIME! Detalii de ultima ora

BOMBA: ultima persoana care a vazut-o in VIATA pe Alexandra: ‘La 10:30 a bagat-o pe in casa! A trecut pe langa…’

Publicat: 03 Aug. 2019, 12:28 Life
Pe aceeași temă