Discutie halucinanta intre interlopul Radoi si comisarul Alexe! Oamenii legii au fost umiliti pentru ca nu si-au facut treaba

Publicat: 03 Aug. 2019, 10:56 News 3

Publicatia Libertatea.ro a facut noi dezvaluiri in legatura cu cazul Dinca, din Caracal. Interlopii ajutau politia sa prinda infractorul.

Discutie halucinanta intre interlopul Radoi si comisarul Alexe. Informatia a fost publicata de catre sursa sus mentionata, care sustine ca a stat de vorba cu Remus Radoi, zis ‘Codita’. Barbatul este un interlop din Olt care, in ultimii ani, si-a facut afaceri legale cu statul.

Acesta ar avea firme de protectie si oamenii care nu primeau ajutor din partea politiei, apelau la el. Remus Radoi a publicat o parte din mesajele pe care i le-a dat adjunctului IPJ Olt, Alexe. Politistul a apelat la ajutorul interlopilor pentru a o gasi pe Alexandra Macesanu.

Discutie intre interlopul Radoi si comisarul Alexe

La o zi dupa disparitia Alexandrei, coordonatorul operaţiunii de căutare, şeful IPJ Olt Nicolae Alexe, i-a cerut ajutorul unui temut interlop din Caracal, Remus Rădoi, zis „Codiţă“. Acesta din urma i-a trimis pe doua piste gresite unde stia el ca sunt posesori de masini gri, cum i-a spus politia.

Rădoi: Un comportament ciudat al dvs., pe care nu l-am înţeles.
Alexe: Ţi se pare. Sunt doar agitat să îmi iasă treaba. Nu înţeleg ce vrei să spui cu „comportament ciudat“!
Rădoi: N-a ieşit deloc, aşa proastă organizare rar am văzut.

Alexe: Sună-mă să lămurim că audiez. Nu eu sunt şeful operaţiunii. Aşa că nu ai ce să-mi reproşezi mie.
Rădoi: Ba da.

Alexe: Eu am făcut tot ce am putut ca să iasă cât mai bine. Acţiunea a fost organizată şi executată conform procedurilor penale.
Rădoi: Ca de începători fricoşi…

Bomba in cazul crimelor din Caracal! Doi italieni sustin ca fiica lui Gheorghe Dinca le-a spus ca le poate face rost de fete! Un afacerist din Timisoara face lumina!

Alexe: Părerea ta… Mă rog, audiez pe cineva. Când eşti dispus să comunicăm, mă suni. Eu îţi mulţumesc oricum pentru cât m-ai ajutat. Fără tine nu ajungeam în acest stadiu cu acest dosar. Dacă nu vrei să mă ajuţi în continuare, este alegerea ta. Nu te pot obliga.
Rădoi: Nu am vrut niciodată nimic decât să ajut comunitatea. Eu atâta aroganţă, prostie, dezorganizare ca azi n-am văzut niciodată. Om discuta vreodată.

Martorul care schimba tot in cazul crimelor din Caracal! „La 10:30 a bagat-o pe Alexandra in casa! A trecut pe langa mine si nu m-a salutat!”

Alexe: Mă jigneşti
Rădoi: Ştiu, e o părere, cu mare durere în suflet o zic.

Sursa: libertatea.ro

ULTIMA ORA: criminalul din Caracal s-a INTORS acasa! Detalii socante

Publicat: 03 Aug. 2019, 10:56 News 3
Pe aceeași temă